Радев: МВР прахосва сили и пари заради вътрешнопартийни проблеми на БСП

Радев: МВР прахосва сили и пари заради вътрешнопартийни проблеми на БСП | StandartNews.com

МВР хвърля сили и средства заради вътрешнопартийни проблеми в БСП и аз трябва да излизам за пореден път да се обяснявам, оплака се вътрешният министър Валентин Радев.

Депутатът от левицата Драгомир Стойнев по-рано заяви по повод на разследването в Шумен по сигнал за документно престъпление, че случаят е нагъл опит да се събира информация за политически опоненти. Той поиска обяснение по случая от министър Радев в пленарна зала.

"Няма политически натиск. Всичко онова, което Драгомир Стойнев говори – иска остави и т.н., няма такова нещо. Направили сме необходимото, което ни е възложила прокуратурата, заяви Валентин Радев. - Прокуратурата е господар на досъдебното производство, ние само изпълняваме. Ние само изясняваме вътрешнопартийни проблеми на БСП. МВР хвърля сили и средства и заради това по политически причини ни изкарват виновни. БСП да се разберат вътре какво правят, защото доколкото разбирам искат да изключат един от своите, но да не ни занимават и държавата да се върти в кръг", каза още вътрешният министър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай