Работим в посока по-добър живот за хората, каза Цветан Цветанов във Филаретово

Работим в посока по-добър живот за хората, каза Цветан Цветанов във Филаретово | StandartNews.com

Заместник–председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов се срещна снощи със жителите на котленското село Филаретово. По време на срещата разговор бяха обсъдени въпроси, свързани с инфраструктурата, образованието и социални проблеми, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Срещите ми с хората по населените места са ежедневни, защото трябва да се чуват проблемите на хората и да се работи по решаването им. При срещите ми в селата в региона – Ябланово, Филаретово, Тича и други, се вижда, че кметът Коста Каранашев и силният отбор, който е направил, работи. От 2015 година насам, откакто Коста Каранашев е кмет на община Котел, се виждат реални резултати. Благодарение на държавата, местната власт и кметовете работим в посока, животът на хората да стане по–добър", заяви Цветанов. По време на срещата Цветанов съобщи, че в национален план за образователна инфраструктура – училища и детски градини, в момента се реализират проекти за над 600 000 000 лв. „В страната има обекти, по които нищо не е направено през последните 35 години, но сега започва да се работи с помощта, която получаваме от ЕС", каза Цветан Цветанов.

От своя страна кметът на Котел Коста Каранашев заяви, че през трите години от мандата си, той и неговите колеги, работят активно по изпълнение на предизборните си обещания. В селата на община Котел продължава работата за подобряване на инфраструктурата. Асфалтират се улици, изграждат се отводнителни съоръжения и се облагородяват обществените пространства. „След 20 дни започва асфалтиране на улици в село Филаретово и изграждане на отводнителна система.

Продължава работата в селата Стрелци, Кипилово, Тича и Ябланово . Тези дейности, във всички населени места от общината, ще приключат до пролетта на следващата година", каза Каранашев.

На срещата в село Филаретово присъстваха още народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията Десислава Танева, кметът на селото Нурие Бекирова, кметове на кметства от съседни населени места и граждани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай