Прокопиев и Дончев пак се скриха

Прокопиев и Дончев пак се скриха | StandartNews.com

Газовият посредник Сашо Дончев и обвиняемият бизнесмен Иво Прокопиев пак бягат от въпросите на Канал 3. При поредния опит на наш екип да зададе въпроси на Дончев, който забърка скандал с главния прокурор, пр-ите му отказаха срещата. От въпросите на журналистите за кръга АРГО пък за пореден път се скри и издателят Иво Прокопиев.

След нестихващата поредица от интервюта на Сашо Дончев за разговорите му със Сотир Цацаров, и след като в ефира на Канал 3 посредникът за срещата – Георги Гергов потвърди, че инициаторът е бил именно Дончев, който е искал да бъдат спрени прокурорски проверки, но това категорично му е било отказано, екип на телевизията отново опита да намери бизнесмена в офиса му в София.

Дончев, който в събота даде интервюта под индиго за БТВ и Нова, все още не е коментирал тези твърдения на организатора на срещата.

Този път не часове, а няколко минути бяха необходими на пресцентъра на Дончев, за да се срещне с нас с версията , че бизнесменът не е на работно си място и това е единствената причина да не приеме екипа ни. Последва и обещание, че интервю с Канал 3 все пак ще има.

Иначе, вече традиционно от въпросите на нашите журналисти за кръга АРГО пък се скри издателят Иво Прокопиев. И той дефилира все на удобни за него места, където въпросите вървят по сценарий с предварително известни отговори.

Зад тъмните стъкла на автомобила си, той замълча на въпросите ни нашата медия по всички теми, за които иначе пространно говори пред други – последно миналата вечер. Съпругата му Галя нервно свали стъклото на автомобила, но и тя остана в него, а не слезе на тротоара за интервю.

Канал 3 ще продължи да търси отговори от бизнесмените Дончев и Прокопиев, за да научи дали атаката им срещу прокуратурата е съвместно мероприятие и дали се използват познатите от стенограмите в АГРО гейт методи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай