Премиерът: Съжалявам, явно съм сбъркал с приоритетите!

Все още не знам защо получихме този протестен вот на президентските избори, каза Борисов

Премиерът: Съжалявам, явно съм сбъркал с приоритетите!  | StandartNews.com

"Да, генерал Румен Радев на първи тур ни победи, но нека изчакаме неделята. Мисля, че тогава резултатът ще е друг". Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред bTV.

"Но аз имам въпрос към кандидата на БСП: "Сега новите летци ще смеят ли да летят спокойно с руски двигатели?", след като ген. Радев твърди, че ние сме приземили авиацията", потита премиерът кандидат президентът на БСП.

"Аз съм човек на години и с опит и никога не се радвам на нов началник, затова внимателно поемам грешката, която направихме на президентските избори, но нека изчакаме. Да, това, което правим не винаги е най-правилното, но полагаме усилия", коментира още Бойко Борисов и допълни:

"Мислех, че строежът на магистрали, метрото и всичко, което правим е оценено добре. Явно нещо съм объркал като приоритети - съжалявам. Все още не знам защо получихме този протестен вот на президентските избори. Ще ми бъде мъчно единствено, ако си объркаме държавата, а не ако излезем от властта. Ако Радев спечели - първо аз ще го поздравя, но нека мислим внимателно", предупреди премиерът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай