22:21 ч.

21.04.17

1 мин.

0

3

0

Положението няма да се оправи, докато не се намери общ език

от редактор Росана Манева |

Положението няма да се оправи, докато не се намери общ език
Снимка: БГНЕС

Няма да се оправи държавата България, докато консенсус по основни въпроси между основни политически партии няма. Това заяви в "Панорама" председателя на ВМРО Красимир Каракачанов.


Тези 5 политически формации, които са в парламента, ако не намерят общ език по основните проблеми на нацията, ако не търсим съгласие, ако от парламента не се излъчва сигурност, достойнство, единство, как искате обществото да е единно, заяви още Каракачанов.


България е изправена на карта дали ще съществува след години, на фона на случващото се в световен и регионален мащаб, коментира той.


По думите му по времето на Орешарски са били гласувани санкциите срещу Русия, а сега БСП твърдо се обявяват против тези санкции.


"При гласуването в предишния парламент на предложението за минимална пенсия от 300 лв., депутатите от БСП масово отсъстваха от пленарната зала", каза Каракачанов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 08:54 · 22.04.2017
Добро утро господа политици, народа ви бяга от държавата България а вие сега се сетихте да мислите за него като видяхте че лапачката скоро ще привърши и няма кой да създава благата....
До сега главите ви бяха заврени в задниците ....
папи · 07:36 · 22.04.2017
Обеднели Продажници
вълк · 22:32 · 21.04.2017
Каракачанска овчарка
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент