Политическата академия на Жени –ГЕРБ се събира в Разград

Политическата академия на Жени –ГЕРБ се събира в Разград | StandartNews.com

180 жени, активисти на ГЕРБ от Североизточна България се събират през уикенда в Разград, за да дискутират аактуални политически теми и проблеми.

Форумът „Толерантност в политиката- политика в толерантността" ще бъде открит от заместник председателя на управляващата партия Цветан Цветанов и от народния представител Ирена Соколова – която оглавява националната структура на Жени-ГЕРБ. Домакин на събитието е кметът на Разград доктор Валентин Василев, който е и лидер на местната структура на партията на Бойко Бориисов в лудогорския град.

Василев и кметовете на Търговище и Силистра Дарин Димитров и Юлиян Найденов ще представят пред аудиторията своя опит по темата „Добри решения и управление на конфликти в местната власт – среда на толерантност и баланс на ползите"
Лектори на форума ще бъдат миинистрите на туризма и енергетиката Николина Ангелкова и Теменужка Петкова, както и бившият конституционен съдия Георги Марков, уточниха от партийния пресцентър в Разград.

Регоналната политическа академия ще продължи два дни и в нея ще участват активисти на управляващата партия от областите Разград, Шумен, Силистра и Търговище.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай