16:35 ч.

13.09.17

1 мин.

0

2

0

Пламен Манушев: Всички сме виновни за състоянието на армията

от редактор |

Пламен Манушев: Всички сме виновни за състоянието на армията

Казвам го с болка, да се смирим малко, защото всички сме виновни за състоянието на Въоръжените сили, макар и не персонално. Наистина съм „за" консенсус между всички политически сили по отношение на националната сигурност и отбрана. Това каза депутатът от ГЕРБ вицеадмирал Пламен Манушев на обсъждането на Доклад за състоянието на отбраната и Въоръжените сили през 2016 година в парламентарната комисия по отбрана.


„Не ми харесва, че вече Българската армия частично не може да си изпълнява задълженията. Ако приемем това, трябва да кажем откога е това вече, трябва да кажем, че това вече е от десетилетия", заяви той. „В доклада е записано най-подробно и честно недоброто състояние на Въоръжените сили. Докладът е обективен. Съгласен съм изцяло с редакцията на Министерството на отбраната", коментира Пламен Манушев.


„Нашата помощ към министерството и армията ще е с това, че да направим така в следващия бюджет да продължи поетият ангажимент за увеличаване на бюджета на армията", обясни той.


„Ще гласувам „за" приемането на доклада. Докладът за 2012 година мисля, че не се прие и нищо не се промени с това", уточни вицеадмирал Манушев. „Призовавам да си спомним дълга си и да помогнем на Министерството на отбраната да продължи напред, какво е било назад няма да ни помогне", каза още той.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 19:02 · 13.09.2017
ААА НЕ ТАКА. ПАЧКИТЕ ВЗЕМАТЕ ВИЕ А ОТГОВОНОСТА НАША.ЩО НЕ СИ ЕБЕТЕ МАМАТА ГНУСНА КРАДЛИВА
Потребител · 17:43 · 13.09.2017
Колективната отговорност е колективна безотговорност
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент