Пламен Манушев пое добричката структура на ГЕРБ

Пламен Манушев пое добричката структура на ГЕРБ | StandartNews.com

Вицеадмирал Пламен Манушев, депутат от ГЕРБ, е новият областен ръководител на ГЕРБ. За общински ръководител e определен Красимир Николов, който в момента е заместник-областен ръководител.

Манушев заема поста на Живко Мартинов, който заяви, че напуска парламента.

"Искам да благодаря на Живко Мартинов за неговото волеизявление да напусне българския парламент, за да не пречи нито на разследването и преди всичко - да не се руши авторитета на партия ГЕРБ и на министър-председателя Бойко Борисов", заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. Цветан Цветанов представи решението на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ за освобождаването на ръководството на областната и общинската структура на партията в Добрич и представи временните ръководства на областно и общинско ниво.

Цветан Цветанов информира, че днес се е срещнал и разговарял с народния представител и досегашен председател на общинското ръководство на ПП ГЕРБ в Добрич Живко Мартинов. Депутатът е заявил писмено своята воля да напусне парламента, тъй като в момента се извършват процесуално-следствени действия по общо пет сигнала за престъпления. Цветанов подчерта, че през годините назад партията е загубила част от доверието и авторитета си в региона, като на последните избори 2015 година само в една от общо осем общини, най-малката – Шабла, ГЕРБ спечели местните избори. „Всичко, което се натрупваше през последните години действително се виждаше, че няма тази сплотеност. Не малка част от членовете и симпатизантите, които бяха в началото, просто се отдръпнаха от активна организационна работа. Резултатите, които постигнахме и на последните избори, не са най-добрите", коментира Цветан Цветанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай