10:45 ч.

11.10.17

1 мин.

0

8

0

Парламентът би шута на Антон Тодоров

от редактор |

Парламентът би шута на Антон Тодоров

Парламентът прие оставката на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров.


„За“ прекратяване на пълномощията му гласуваха 153 народни представители, „против“ - 14, „въздържали се“ - 11 с което тя бе приета.


Изгонването на Тодоров беше заради скандални негови реплики в Народното събрание към опоненти от БСП, а чашата преля, когато той си позволи заплашително поведение в студиото на българска национална телевизия


На 9 октомври в писмо до медиите, Антон Тодоров заяви, че подава оставка, защото има опити репликата му да бъде превърната в етикет на партията, от която е избран.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 22:02 · 11.10.2017
Само в стандарт чeта от рода "би шута".
Потребител · 14:30 · 11.10.2017
И все пак Антон Тодоров не е мишок като Манол ГеноФ, който се крие под полата на г-жа Лъжа!
Потребител · 13:34 · 11.10.2017
Комсомолската уруспия Курнелия ,руския шпионин и пишман президент и недодяланото курве Деса Простакеса да пият довечера по една водка .Като за последно!Скоро ше ги измете народа от безплатната хранилка .
Потребител · 13:23 · 11.10.2017
Курвите на педала Путкин и комунистическите дегенерати си показаха уродливите мутри на руски мекерета .слоро ще дойде времето когато народа ще ви избива по илиците с камъни и сопи.Антон Тодоров няма място от превърнатия в бардак, от стари червени курви ,парламент.
Потребител · 13:16 · 11.10.2017
Комунегите вече цъфтят.Нема кой да им рови кирливите ризи.Това ще бъде само техен патент.Само Курвелия,русата Йончева и некой друг благоевградски миндил ще се ровят в задния двор на ГЕРБ.Щом са толкоз прости и позволяват да ги отстрелват като диви патки,техен проблема.Важното е тишината в блатото да бъде възцарена.Никакви жаби да не крякат,щото се смущава сънят на фатмака,пилот,а той е много “страшен„ като почне да се заканва,че ще води войни.Да спи зло под камък,шут на Антон Тодоров и напред да преборим корупцията и задкулисието.
Потребител · 14:24 · 11.10.2017
@Потребител Не бойте се деца! Антон Тодоров не е вчерашен, той има ПЛАН и знае какво прави - ЗА КОМУНЯГИТЕ НЯМА ДА ИМА МИРА! Сега вече А. Тодоров може да говори и прави ВСИЧКО, без да се съобразява, че е депутат! ЩЕ ИМ РАЗГОНИ ФАМИЛИИТЕ!
Потребител · 12:52 · 11.10.2017
Оказа се ,че има 14 симпатизанти на фашиста в парламента.Самият той казва ,че Той е против.Някои източници сочат ,че фашиста може да направи опит да скочи от прозорец,за съжаление няма данни къде ще стане това.
Потребител · 11:23 · 11.10.2017
Тончо, друг път да знаеш: тактиката на ББ-ЦЦ е назначават те или те "избират", за да си им полезен и следят твоето поведение. В момента, в който вече не им трябваш, ти теглят шута отзад. Дано да си напуснал преди да те изгонят. Посвети им следващата книга със заглавие "Бандата ББ, ЦЦ, Главчо, Цвета и другите" и то ако може с авторско посвещение на първата страница. Много ще се зарадват.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент