11:10 ч.

13.09.17

1 мин.

0

0

0

Отхвърлиха промените на БСП в Закона за храните

от редактор |

Отхвърлиха промените на БСП в Закона за храните

Народните представители отхвърлиха на първо четене промени в Закона за храните, въвеждащи изисквания за присъствие на български храни в търговските обекти с годишен оборот над 2 млн. лева.  „За" гласуваха 102 народни представители, 19 бяха „против", а 90 се въздържаха.


Промените бяха предложени от БСП, а социалистите ще ги правят за нотификация в ЕК, обяви "Фокус". "Искаме сивият сектор да изчезне, производителите да реализират продукцията си, а не им осигуряваме равен достъп до пазара", обяви социалистката Светла Бъчварова-Пиралкова.


Искате сами да си налагаме санкции, да си наложим ембарго, това звучи абсурдно, контрира Делян Добрев от ГЕРБ.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент