Общински съветник: Лъжа е, че всички са зад Гергов

Крайно време е да изкараме кирливите ризи на някои хора, обяви Иван Петков

Общински съветник: Лъжа е, че всички са зад Гергов | StandartNews.com

Не всички социалисти от всички райони в Пловдив са зад Георги Гергов, обяви общинският съветник от БСП в града под тепетата Иван Петков в интервю за радио "Фокус". 

"Не е коректно това, което се тръби от подлизурковците на Гергов. Аз, като съветник и член на БСП, съм против него и подкрепям това, което прави Корнелия Нинова", каза Петков. Той бе категоричен, че подобно мнение изразяват и членове на Областния съвет на партията, въпреки писмото в подкрепа на Гергов. 

"Крайно време е този въпрос да се реши и БСП да започне да се занимава с нормалните си дейности като истинска опозиция, вместо някои хора да ходят и да се договарят с Бойко Борисов зад гърба на председателя на партията ни и да си решават частни и лични интереси", добави Петков.

Той обяви, че е доволен от връщането на акциите на Пловдивския панаир, което Борисов е поискал от общинските съветници на ГЕРБ. „Трябва Борисов да поиска и акциите на Варна да бъдат върнати на държавата", каза Иван Петков.

"Партията ни ще я има и без Георги Гергов, и без Иван Петков. Крайно време е да се разграничим от някои хора и да изкараме кирливите им ризи", завърши Петков. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай