12:35 ч.

13.06.18

1 мин.

0

6

0

Обсъждаме съвместно военно производство с Израел

от редактор |

Обсъждаме съвместно военно производство с Израел

Ще разговаряме дали не можем да направим съвместно производство в областта на отбраната, особено в това силно и модерно оръжие, което са дроновете. Това каза премиерът Бойко Борисов преди среща с израелския си колега Бенямин Нетаняху.


„Не винаги отношенията между ЕС и Израел са на висотата, която трябва да бъдат. Винаги съм считал, че Израел е изключително важен за сигурността и стабилността в Близкия Изток", заяви той. „Нашите военни пилоти и пилотите на Израел провеждат в България седмици наред въздушни боеве", обясни Бойко Борисов.


„Срещите ни са изключително полезни - в сферата на медицинската апаратура, на фармацията, на земеделието", допълни той. „България е страна наблюдател в Международния алианс за възпоменание на Холокоста. Лично Бенямин Нетаняху ни помогна много, а тази година ще станем постоянен член", каза още премиерът.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 04:05 · 14.06.2018
Мани Курнeлия кои знаe на чии кисeлата краствица ръфа Жeна бeз работа
Коста · 14:27 · 13.06.2018
Премиера е казал самата истина.Друг е въпроса дали е достатъчно уместно да го прави...
BarakBaghdadi · 13:59 · 13.06.2018
"Винаги съм считал, че Израел е изключително важен за сигурността и стабилността в Близкия Изток"....ауу таман го похвалих Бойко за успехите му във външната политика и той се осра.....
Потребител · 18:58 · 13.06.2018
@BarakBaghdadi тои нали чакашe да го похвалиш са шe си разплeтe чорапитe ама само eдиния дe
BarakBaghdadi · 23:32 · 13.06.2018
@Потребител тя КУРнелия го яде постоянно за всичко, ако не го похваля аз, кой?

Ама днес Бойко облиза еврейските топки обилно. Хубаво, иска да добри отношения и бизнес с Израел, ма не е нужно да се мазни толкова и да говори глупости...
.,,.,. · 13:53 · 13.06.2018
.,.,.,
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент