13:15 ч.

13.10.17

1 мин.

0

4

0

Нинова: Трябва да съхраним Европа силна

от редактор |

Нинова: Трябва да съхраним Европа силна

На прага сме на българското председателство на Съвета на ЕС. Председателството се провежда в момент на големи предизвикателства пред ЕС. Предстои излизането на Великобритания от Евросъюза, предстои решаването на много сериозни въпроси по отношение на сигурността, миграцията, социална Европа. Имам няколко предложения за бъдещето на Европа. Трябва да положим всички усилия да я съхраним единна и силна, с възможности да развива своята същност като социална Европа на базата на ценностите, на които е изграден и функционира ЕС". Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова по време на конференция „Националните приоритети в контекста на българското председателство на ЕС", съобщиха от пресцентъра на ПП БСП.


Тя подчерта, че БСП ще излезе със свои предложения за приоритети по време на председателството. „Ние ще поставим нашите приоритети, като кохезионната политика, социалната Европа, младежката политика", посочи лидерът на левицата.


По време на конференцията мнения и позиции изразиха д-р Хелене Кортлендер, директор на бюро София на Фондация „Фридрих Еберт", Георги Пирински, фондация „Солидарно общество" и евродепутат от БСП/ПЕС, Деница Златева, зам.-председател на НС на БСП, Катарина Неведалова, вицепрезидент на ПЕС, Кристиян Вигенин, народен представител от „БСП за България" и председател на Комисията по европейски въпроси, Крум Зарков, зам.-председател на ПГ на „БСП за България", посланици.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:34 · 14.10.2017
Нинова ще става заместница на
Сергей в Песа.
Подготвя се от сега..
България...не я интересува веме..
ЩЕ ОПРАВЯТ ЕВРОПАТА ПО СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ
МЕ НЕЩО СА Я ЗАКЪСАЛИ
Потребител · 17:42 · 13.10.2017
България това е Европа ма таварищке Нинова ама ти все за Кремъл те влече
Потребител · 16:54 · 13.10.2017
Като я разбиваме системно!Да живей социализма,ама ний да се подготвяме за капитализма,че Ню йорк ни очаква!!
Потребител · 13:17 · 13.10.2017
За мен по важна е България. Всички политици говорят за европа. Никой за България .Това някаква болест ли е незнам.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент