10:25 ч.

11.10.18

1 мин.

0

2

0

Нинова свърза атаките срещу нея в БСП с 43-те милиона лева, дадени на Гергов за Дупката във Варна

от редактор |

Нинова свърза атаките срещу нея в БСП с 43-те милиона лева, дадени на Гергов за Дупката във Варна

Лидерът на БСП Корнелия Нинова намекна, че премиерът Борисов и ГЕРБ финансират вътрешнопартийната опозиция срещу нея.


В публикация на страницата си във „Фейсбук" тя свърза подписката срещу назначаването на изпълняващия длъжността главен редактор на в. "Дума" Йордан Мичев, подписана от 50 депутати и партийни членове и 12 бивши и настоящи журналисти от вестника и отпуснатите на вчерашното заседание на правителството 43,2 милиона лева за т. нар. "Дупка" на Георги Гергов във Варна.


Подписката срещу Йордан Мичев е публикувана на цяла страница и в днешния брой на вестник "Дума".


Ето цялата публикация на Нинова във Фейсбук:


Равносметката за днес (вера, б.р.): ГЕРБ отхвърлиха предложението ни да гласуваме закона за личната помощ. Внесохме го отдавна в Народното събрание. Майките на деца с увреждания го чакат в палатките повече от пет месеца. За тях няма пари.


Но правителството на Борисов не изчака и пет дни от решението на ГЕРБ Варна и днес даде 43 млн. лева от парите на всички българи на един - Георги Гергов за "дупката" във Варна (казват, че оценката била 10 млн).


И съвсем "случайно" се появи подписка, начело с Гергов, срещу Изпълнителното бюро на БСП заради смяната на изпълняващия длъжността главен редактор на в. "Дума". Интересна подписка от претендиращи да бъдат крайни левичари, кандидати за постове и тежки олигарси. Изводите са за вас. За нас остава волята да продължаваме напред.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:07 · 11.10.2018
Колко смешен е плачът срещу критиката на собствената си партия. Така и Живков винаги търсеше причините за неуспехите си вън от своето ръководство. Командно-авторитарният стил на управление среща критика даже вътре в БСП, а какво остава ако, не дай си Боже, някога Корнелия вземе и държавната власт. Интересна критика на критиката е публикувала, разкриваща я добре.
Потребител · 16:49 · 11.10.2018
@Потребител Така е. Много злоба и плювни по всички, вкл. и собствените си партийни другари. Накрая ще си остане вкъщи да прави компоти за Рафаелчо.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент