Нинова призова: Да се обединим в името на България!

Ще демонтираме Борисов от властта, закани се Калоян Паргов

Нинова призова: Да се обединим в името на България! | StandartNews.com

"Благодаря на социалистите, които вложиха ум и сърце в тази кампания. Разбрахме, усетихме, видяхме тревогите и болките на народа си. Но видяхме в очите им и нещо друго - надежда и желание за промяна", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова при закриването на кампания. Събитието бе излъчено пряко от "Канал 3".

"Скъпи съотечественици, вие сте свободни хора, излезте и гласувайте без страх и натиск. Ние призоваваме да гласувате с номер 10, за да ни даде силата да продължим промяната", обърна се тя към множеството. Нинова призова, че всички, и опонентите, и тези, които биха гласували за тях, трябва да са обединени от едно име - България.

"Кулминацията ще е в неделя, заедно ще направим промяната, призова Калоян Паргов, лидер на столичните социалисти. "Ще реформираме реформите на ГЕРБ, но по-важно е да демонтираме Борисов от властта", продължи той.

На трибуната бяха още Жельо Бойчев и водачът на листата в Габрово Кирил Добрев.

Нашият избор е суверенна България, в която правителството няма да търгува с националните интереси. Това може да го направи само един силен, образован, работещ и обединен народ", отсече Жельо Бойчев. 

Социалистите закриха кампанията със знаковата за тях "Моя страна, моя България", а фойерверки изпъстриха небето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай