11:40 ч.

14.05.17

2 мин.

0

14

0
Нинова: Подкрепата за ГЕРБ намалява
Снимка: БГНЕС

Въпреки подаваните оставки и спечелването на изборите, парламентарната подкрепа за политиките на ГЕРБ намалява. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на зеседанието на Националния съвет на БСП, съобщава "Фокус"


„Народното събрание избра правителство и то обяви своите управленски приоритети", каза Нинова.


Тя припомни, че кабинетът на правителството „Борисов" 1 е било избрано със 162 гласа „за" и 77 „против", „Борисов" 2 със 136 гласа „за" и 97 - „против", а кабинетът „Борисов" 3 е избран със 133 гласа „за" и 100 „против". „Сериозната отлика на сегашния кабинет „Борисов" 3 спрямо предходните е включването на националистически партии в състава му", коментира Нинова и припомни, че когато „Атака" е подкрепяла отделни решения на правителство на БСП това е било представяно като огромен проблем и отстъпление от демократични принципи.


„В предизборната кампания за парламентарните избори 2017 представители на ЕНП, политическото семейство на ГЕРБ, определиха нас БСП като популистка партия и призоваха българските граждани да не ни допускат във властта", заяви лидерът на БСП. Тя допълни, че защитата на българското производство и отказът на БСП да се подкрепи СЕТА е било определено като антиевропейска политика.


„ГЕРБ внушиха, че БСП ще отклони България от европейския й път. Днес те официално си партнират с националистически партии, които настояваха за излизане от членството на ЕС и НАТО", посочи Нинова и подчерта, че днес ЕНП приема това безрезервно. По думите й тези двойни стандарти показват само едно – не са важни принципите на демокрацията, нито европейските ценности, а властта.


„Най-важно е, че двете партии се отказаха от предизборните си обещания", коментира Нинова и подчерта, че няма друго правителство, което толкова бързо, по-малко от месец след изборите, да е подменило вота на гражданите.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 14:20 · 15.05.2017
Napred ninova ne se predavai drugarja zezo i boiko nsmat tvojat universitet no i te vi6isti kato stoi4kov o bg prost beden narode isbrahte si gi duhaite supata nams 300 lv pensia nama 1500 saplata ima miseria prodaljenie komuniskata zazeva ok minister milata bkp drugarka
Потребител · 02:12 · 15.05.2017
БСП или ГЕРБ, разликата е кой ще ни краде. Само милиционери от бай Тошово време и в двата лагера, начело с полуграмотния Борисов.
Потребител · 01:39 · 15.05.2017
тая е проста като софийска пача
Потребител · 21:15 · 14.05.2017
АЙДЕ СТИГА БЕ КУРНЕЛИО
Потребител · 16:58 · 14.05.2017
Тая червена пачавра няма умора да лъже . БСП трябва колкото се може по-скоро да махне тая самозабравила се платена руска подлога .
Потребител · 16:57 · 14.05.2017
Тая червена пачавра няма умора да лъже . БСП трябва колкото се може по-скоро да махне тая самозабравила се платена руска подлога .
Потребител · 15:40 · 14.05.2017
Нинова прилага двойни стандарти, нарушавайки устава като ТЯ и ЛАМБО са депутати и едновременно са и членове на националния съвет! Докога БСП ще търпи ? Партията не е като да се качиш на кон и да дърпаш юздите!?!?!?
Потребител · 15:15 · 14.05.2017
Тази противна свинкя никога няма да стане премиер, защото лъже! Няма вече кой да и вярва.
Потребител · 15:08 · 14.05.2017
Курнелия,виж се на какво обърна партията си все пленуми до скъсване с едничката цел да плюеш ГЕРБ и да изхвърляш опонентите си от партията,не се грижи за ГЕРБ,те нямат нужда от теб,мисли,докато си пред(се)дател на БСП дали някой ден може да спечелиш някой избор,ГЕРБ ви бие под път и над път като маче у дирек.
Потребител · 14:43 · 14.05.2017
Споко,тогава.Бий си пръта към Канкун,да се самонаградиш с една “заслужена“ ваканция на Карибите,хем и синчето ти ще е наблизо,да му занесеш някой и друг зелен червонец,дето си ги напестила от депутатските ти закуски с евтини кюфтета.Мърла,нещастна!!А остави Бойко и ГЕРБ да свършат необходимото за България,защото ако не са те и руските кучета,дето са умрели от глад,няма да искат да ни погледнат!
Потребител · 14:36 · 14.05.2017
Курвелия Поганинова,мръсна,долна,охранена п,ка,чието единствено занимание са интригите,пучите масали,прокобите и самонавиването до скъсване!!Мръсната,червена крадла взела да ни дава уроци по честност,принципност,демокрация и какво ли не още,дето никога не е имало общо с нея като индивид и с шибаната и червена партия,натъпкана с надъхани стари и нови вълци,милионери пременени в стари,опърпани овчи кожи,санким бедни сме,мирни сме,пролетарии сме??!!Жалки,долнопробни артисти
А в същност милиардери,кръволоци!
пионер/бесепарин · 14:08 · 14.05.2017
Новите стълбове на БСПТ
1.Доверието намалява а се увеличава това на НИНОВА-БСПЕТО- ПОБЕДА -ПРЕМИЕР
2.Имат пълната родкрепа поне на 1(една)европейска партия и на нейния председател
3.България затъва и е пред фалит акоБСПЕТО НЕ УПРАВЛЯВА
4.Членовете на БСПЕТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА НИНОВА СТАНАХА 7(СЕДЕМ)МИЛИОНА
ОТ ТЯХ ШЕСТ И СЕДЕМСТОТИН ХИЛЯДИ ПОД 35 годишна възраст и всичките работят в България на ДЪРЖАВНА РАБОТА
5.Да живее НИНОВА
УРА...УРА....УРА
Потребител · 13:21 · 14.05.2017
Брей, че бърза другарката да изръси лъжите си.А да почака 90 дни, па тогава нещо да се изкаже.....
опетков · 12:34 · 14.05.2017
Верно, г-жа Лъжа си е г-жа Лъжа.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент