Нинова от "Фейсбук": Какво става в държавата?

Нинова от "Фейсбук": Какво става в държавата? | StandartNews.com

Лидерът на БСП Корнелия Нинова не пропусна рокадата в НДК. Ето какво написа тя на страницата си във "Фейсбук":

Какво става в държавата? На път ли е правителството на Борисов да провали Председателството на България на Съвета на Европейския съюз? Това председателство е огромна възможност за страната ни - не само да бъде водеща в разговора за бъдещето на Европа, но и да постави категорично въпроси от значение за българския народ и да настоява за тяхното решаване.

Досега не сме чули правителството на Борисов да има каквато и да е представа за политиките, които ще отстоява. Всичко по председателството беше сведено до ремонта на плочките пред НДК. Днес и заради едните плочки, пардон - заради едните обществени поръчки, в ГЕРБ се скараха. Министър уволнява, министър-председател връща ръководството на НДК. А над този скандал тежи едно изречение на главно действащо лице в него, че обществените поръчки се подписват под натиск и в условия, които не отговарят на закона, че цари хаос, който заплашва да провали председателството.

Ето това е Борисов 3. Вътрешнопартийните битки за пари и обществени поръчки в ГЕРБ ще костват много на българските граждани и са срам за България пред Европа. Ние дадохме своята подкрепа за председателството, но не за това то да бъде използвано като параван за злоупотреби и кражби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай