18:10 ч.

25.02.17

3 мин.

0

63

0

Нинова към Юнкер: Ще се отнасяте с уважение към българския народ

от редактор Росана Манева |

Нинова към Юнкер: Ще се отнасяте с уважение към българския народ
Снимка: БГНЕС, архив

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви ясно на Брюксел да не размахва пръст на България и да не разделя Европа на две скорости.


"Вие не сте ни началници, уважаеми европейски господа!", обърна се към шефа на ЕК Жан-Клод Юнкер соцлидерът преди представянето на листите на социалистическата партия за парламентарния вот.


Нинова напомни, че именно БСП е партията, която вкара България в Европейския съюз.


"С кое право г-н Жан-Клод Юнкер вчера заявявате, че Европа ще се движи оттук нататък на две скорости? Ние сме равноправен член на ЕС и ще се отнасяте с уважение към българския народ и неговия национален интерес. Вие не можете да определяте съдбата на България и ние ще ви накараме да повярвате, че българският народ е равноправен на всичките европейски народи", закани се Нинова на шефовете на ЕС.


След като отправи своето предупреждение към чиновниците на върха на ЕС, соцлидерът се обърна и към предишните управляващи от кабинета Борисов 2.


"И питам тези наши опоненти, които ни обвиняват в антиевропейско поведение: Защо сте послушковци, господа? Питам главния послушко защо одобрихте големите корпорации да съдят българската държава в извънреден трибунал? Защо послушно вдигнахте ръка 4 пъти за санкции срещу Русия, от които България губи? Защо сменихте кандидатурата на Ирина Бокова с Кристалина Георгиева и унижихте България?", попита още Нинова, цитирана от Канал 3.


Соцлидерът заключи, че всички питат "Кой", но този модел продължава вече 27 години, а БСП има решимост да приключи с него и с паралелната държава.


Нинова не подмина нападките на лидера на ГЕРБ км БСП и нейния лидер. Тя посочи, че с нетърпение очаква да се изправи срещу него в лидерската битка в 25 МИР.


"Вчера чух нашият основен опонент г-н Бойко Борисов да казва, че БСП ще купи и манипулира изборите- жалко, този човек се е предал, приел е, че губи изборите и търси сега оправдание за лошия си резултат". Нинова се спря и на обидите спрямо нея, но демонстрира, че не им обръща внимание: "Бях наречена г-жа Лъжа и това няма никакво значение, произнесено от ГЕРБ. Нещо друго има голямо значение и то е да накараме народа ни да повярва, че ние сме истината и да кажем истината", заяви лидерът на БСП.


"Бяхме посочени за лъжци, когато казахме, че ще спрат парите по ОП "Образование и наука". Днес тази истина е факт. Бяхме наречени лъжци, когато казахме, че строят магистрали, давайки ги на приближени свои фирми и крадат от там пари, днес това е факт", продължи тя да оборва обвиненията на основния съперник за кормилото на страната.


"Посочваха ни с пръст, когато казвахме, че пръстовите отпечатъци и реформата в здравеопазването е геноцид, и ние ще я отменим и днес народът видя какво представлява здравната реформа", зарече се още соцводачката. "В техните уста бяхме лъжци, когато казахме ,че санирането не струва 290 лв. и че това е кражба от народа, а струва 60 и днес това е факт", допълни Нинова. И призова водачите на листи на БСП и кандидатите след тях да казват истината на избирателите.


Соцлидерът напомни, че нейната партия първа е започнала промяната, като е поставила в челото на листите хора на науката и културата, бивши военни, и плагиатите я последвали.


"И отново започна подражанието и имитацията. Започна големият трансферен прозорец. Стигна се дотам парламентарен секретар на ГЕРБ да води листа на Патриотите. Патриот и атакист да води листа на ДПС. Протурската ДОСТ да се прегърне с проевропейската ГЕРБ", осмя шокиращите прескачания от партия в партия и от листа - в листа. В БСП тези опити не минаха, отбеляза Нинова.


"Тръгваме на състезание с една цел - да променим България", заяви Корнелия Нинова преди да представи на сцената водачите на листи на "БСП за България".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 13:01 · 27.02.2017
Смърт за всички руски мекерета!!! Да ги избием с камъни по улиците като човекоподобни изроди ...
Потребител · 12:58 · 27.02.2017
При социализма България е била концлагер в който комунистите с помощта на съветските другари избиваха невинни хора в лагерите и даваха труповете им на свинете .Човешката отрепка и син на милиционерския изрод,оцапан с човешка кръв Тома Томов да разкаже детски спомени от Лагера в Белене ....
Потребител · 15:39 · 27.02.2017
@Потребител Тия в Белене всички са били невинни като ангели.
Потребител · 12:47 · 27.02.2017
Бъди човек-заплюй поне един социалист в лицето!!
Потребител · 12:45 · 27.02.2017
Социалистическо-комунистически уруспии и педераси са плъзнали пак по улиците ...
Потребител · 12:43 · 27.02.2017
Свине червени с човешка кръв угоени
Потребител · 20:02 · 26.02.2017
Червените боклуци,ще изкарат хората по площадите и улиците,както по-времето на Орешарски а може и по-лошо, по-времето на Жан Виденов. Това си личи от форумите и омразата лъхаща по техен адрес .Нинова се опитва да агитира с фалшиви лозунги,но само налива масло в огъня.
Потребител · 15:23 · 26.02.2017
Първият български политик, който посмя да се озъби на еврочиновниците. Някаква жена...
Потребител · 05:12 · 27.02.2017
@Потребител Само да не вземе да се окостозъби,ама и целокупния овчи матриал дето гласува за нея и за капутите и съпартийци!Вкупом съгрешихте,но само вий ще платите.Дрогарката ви ще си бие пръта на топло при синчето в САЩ.там при омразните капиталисти,на които уж се зъби!!
Потребител · 14:58 · 26.02.2017
Никой не уважава професионални измамници и червени кретени Г-жа Лъжа!!!
Потребител · 14:39 · 26.02.2017
Към българския народ ДА, но към ИЗВРАТЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ - "вечна им памет"!
Потребител · 14:37 · 26.02.2017
Тези боклуци се наричат още другари и другарки ,а са всичките за затвора -там да си другаруват
Потребител · 10:58 · 26.02.2017
Проверете колко и кои от тези политици са били политически затворници и не са били членове на БКП, тези са истинските демократи върху тяхната болка, кръв и загуба на живот същите които ги преслеваха, дискриминираха и убиваха сега Управляват България със сменени партийни имена.
Потребител · 08:30 · 26.02.2017
какви комунисти ви гонят бе, изперкали сте всички. гробарите са за панделата, питайте демократите от хамериканското посолство за компроматите на борисов. Американското посолство е сложило бандит да ви комнадва и краде и го държат с компромати. Къде ви е законността и демокрацията? Заблудени овце, драскащи за по 5 лева от бедност. Има достйнтво във фермерството. Не драскайте глупости , а си отидете на село и живейте като каубои, ако ви звучи по добре така..
Потребител · 05:18 · 27.02.2017
@Потребител Да ве овча путко,ще питам американците щото нямам очи и сетива да видя кой лъже и дрънка мантри и опорни точки и кой всъщност работи и дава нещо на народа си!Колкото Бойко и ГЕРБ направиха за Бълхгария,вашите червени крадци на ДДС и на милиарди от шлемове,няма да направят за три живота и за сто мандата!Библията казва,че по плодовете ще ги познаете,а не по лаенето!Щото само кучетата могат да надлаят съпартийците ти от БКП!
Потребител · 08:13 · 26.02.2017
По комeнтаритe сe разбира чe робската психика нe e напуснала булгарина и тои нe можe да проумee, чe 27 години са напулно загобeни благодарeниe но дупeнeто ни на запада. Има назионални интeрeси и всичко друго e прeдатeлство, коeто довeдe до пулната разруха на Булгариа за послeднитe 27 години!
Потребител · 05:24 · 27.02.2017
@Потребител Булгаристан беше рухнал до основи през 1990 година!Това го казва тиквата Тодор Живков и е точно така!Затуй престанете с мантрите и опорните точки,че видите ли Булгаристан едва ли не бил надминал САЩ по развитие??ХА,ха,ха!Не бъркай живуркането си през комунизма с това,че нещо било добро или наред!Всичко беше фалшиво,признато от вожда ви и рухнало както подобава!!Това че сте заемали добре платени постове и сте лапали незаслужено,не може да направи от Булгаристан,Обединеното кралство!
Потребител · 09:40 · 27.02.2017
@Потребител По времето на Т.Ж България беше китна градина с весели и добронамерени хора. След 27 години сбъркана демокрация страната е буренясала и оглозгана, с изчезващ народ.
Потребител · 07:30 · 26.02.2017
Силни и правилни думи, силен характер !
Браво Корнелия ! Смело напред !
Размажи ги ! Подкрепяме те !
Потребител · 14:43 · 26.02.2017
@Потребител КУРвелия ще погребе БСП - ОКОНЧАТЕЛНО!
Потребител · 07:29 · 26.02.2017
Причината България да е на втора скорост се дължи пак на съшата тази БКП и нейните многобройни разклонения-които унишожиха и ограбиха всичко възможно и продължават да лъжат,крадът и мамят.Е докато не се изчистят тези неща и няма законова и равнопостовяща държава не може да си на първа скорост и да бъдеш считан за почтенна държава.
Потребител · 08:12 · 26.02.2017
@Потребител " и ограбиха всичко възможно и продължават да лъжат,крадът и мамят " ПИДОРАСЧЕ. ЗЛАТОДОБИВА ГО ПРОДАДЕ МАНГАЛА ЛОСТОВ. МАРИЦИТЕ СЪЩО. ЕНЕРГОДРУЖЕСТВАТА ДЪРТИЯТ ЕВРЕИН НАРАЧЕН ЦАР. БТК СЪЩО .ОСТАТЪКА ХОЙ. ЦИГАРЕНИТЕ ФАБРИКИ ПАК ТОЙ. РАЗГРАБВАНЕТО ПЕДЕРАСТЧЕ Е ОТ СЕДЕРАСТИТЕ.
Потребител · 10:16 · 26.02.2017
@Потребител Я провери всички тези които си ги описал какви длъжности са заемали до 1989 и каква им е партийната принадлежност, та тогава говори какви са. СДС са агентите на ДС.
Потребител · 10:23 · 26.02.2017
@Потребител А,седерастите от къде се появиха бре?Те са бивши комунисти,те са най-лошите,защото под друга боя ограбиха България!Господ не ги е пуснал от горе,всичките са бивши комуняги и само знаят и до ден днешен да се пребоядисват само и само да са на власт и да крадат!!!
Потребител · 10:41 · 26.02.2017
@Потребител Точно така двете страни на монетата БКП,от едната страна БСП от другата СДС, сега имат още няколко псевдонима и цветове, но когато вземат власта резултата е един и същ.
Потребител · 05:31 · 27.02.2017
@Потребител Бравас,мъжкарче,само да та питкам кой преди лапаше златото,урана,житото,доматите,царевицата,медтта,оловото,месото,виното и какво ли не още??Не се ли казваше СССР,чрез ГОРУБСО,БОЛГАРТАБАК„БОЛГАРПРОМ„ТКЗСта,АПКта и какви ли не измислици??Значи американците лоши и ни ограбват,а русняците много добри щот ни ограбиха по братски до дъното на скъсаните ни джобове!!Това ли са ти плиткоумните опорни точки на СЕР ГЕЯ??!!
Потребител · 09:48 · 27.02.2017
@Потребител При руснаците България не беше запусната държава със замряло здравеопазване, разпадащо се образование, с разбита икономика, без армия и въоръжение! Това е България СЕГА!
Потребител · 07:15 · 26.02.2017
Ние не сме забравили Лукановата зима, нито Виденовата зима, другарко Корнелия. Няма как да ги забравим, няма как да ви заобичаме. Не знам колко идиота ше ви повярват на глупостите, които говорите.
Потребител · 07:25 · 26.02.2017
@Потребител Колкото по невероятни са толкова по примамливи стават обещанията на комунистите, докато се доберът до власта.И тогава става Виденова зима за тези които са ги избрали, и Американската мечта на дошлите на комунистите се сбъдва в много кратко време.Комунистите не работят за Русияи не получават пари от тях,освен когато не са ги подмамили за някъкъв проект и им искат подкупи тогавва, те просто използват про -руско настроените избиратели за собстено финансово облагодетелстване от държавните пари.
Потребител · 09:41 · 26.02.2017
@Потребител A поне за Виденовата зима разбра ли причината, бе ТЪПО ГОВЕДО!
Потребител · 10:37 · 26.02.2017
@Потребител При управлението на Виденов, което направи тъмни схеми за приватизация, недостатъчното финансиране на социалните услуги, бездействието на правителството срещу организирани престъпни групи, като ВИС-2, СИК и Мултигруп, правителственото покровителствуеане на мръсни бизнес групи (като например т.нар "приятели от кръга на Орион ") и емиграцията на млади и образовани българи.Кризата е направена от почти тоталния износ на зърно, и окрадената хазна с неспособноста на правителството да плаща вноските по държавните дългове.
Потребител · 06:56 · 26.02.2017
курнeлия плeщe провокативни приказки И замазва истината. Бсп то подписа за eвропа два мeсeца слeд като доидоха на власт, всичко бeшe подготвeно от сдс прeди тях. Ако бяха тe сeга щяхмe да смe по злe И от судан И тя очeвидно сика да сe антагонизира със запада . Това e дирeктно платeн руски агeнт, както плeвнио бeшe амeрикански
Потребител · 05:15 · 26.02.2017
Тръгнаха червените лайновози ...хораааа пазете сееееее че червените лайна са като проказа ....
Потребител · 05:11 · 26.02.2017
Само мъртвия комунист е добър комунист
Потребител · 05:06 · 26.02.2017
Баси недоубитата червена свиня и всички социалист комунисти трябва да бъдат обесени като национални предатели и руски мекерета
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар Кирилизирай
ПредишнаСтраница 1 от 2Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент