13:40 ч.

13.10.17

1 мин.

0

1

0

Министър Радев: Спас Василев е калпазанин, но който минава метър, да страда

от редактор |

Министър Радев: Спас Василев е калпазанин, но който минава метър, да страда

55 млн. лева ще получи МВР за увеличение на заплатите от Нова година


Със сигурност ще бъде обявен за издирване, той е калпазанин, обяви вътрешният министър Валентин Радев по адрес на Спас Василев, който подпали най-малко 40 души с измами под името Александър Николов.


Трябва да питате прокуратурата докъде е стигнало разследването. За този случай във „Фейсбук" ще кажа само едно- всички да внимават какво правят. Легалният начин да си купиш билети и всичко останало по правилата е на друго място.  Ако "някой иска да мине метър" и да си купи билет по-евтино, да страда. Не мога да хвърлям сили и средства допълнително да предпазвам тези, които неблагоразумно вършат неща, които не са по правилата, добави Валентин Радев.


55 млн. лева за увеличение на заплати са предвидени в бюджета. Увеличението ще бъде от началото на годината. То ще бъде различно и диференцирано. Най-вече за тези, които са с полицейските правомощия, така сме се разбрали включително и със синдикатите на срещите, които имаме, заяви вътрешният министър.


Това е справедливо. Има заповед и не назначаваме хора в администрацията, за да назначим там, където има недокомплект на служители с полицейски правомощия. Естествено, че там ще насочим и най-голямо увеличение на заплатите, отсече Валентин Радев. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 20:59 · 13.10.2017
Има много такива, но защо полицията да хвърля сили , те според министъра им са калпазани не прстъпници
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент