Министър Радев: Спас Василев е калпазанин, но който минава метър, да страда

55 млн. лева ще получи МВР за увеличение на заплатите от Нова година

Министър Радев: Спас Василев е калпазанин, но който минава метър, да страда | StandartNews.com

Със сигурност ще бъде обявен за издирване, той е калпазанин, обяви вътрешният министър Валентин Радев по адрес на Спас Василев, който подпали най-малко 40 души с измами под името Александър Николов.

Трябва да питате прокуратурата докъде е стигнало разследването. За този случай във „Фейсбук" ще кажа само едно- всички да внимават какво правят. Легалният начин да си купиш билети и всичко останало по правилата е на друго място.  Ако "някой иска да мине метър" и да си купи билет по-евтино, да страда. Не мога да хвърлям сили и средства допълнително да предпазвам тези, които неблагоразумно вършат неща, които не са по правилата, добави Валентин Радев.

55 млн. лева за увеличение на заплати са предвидени в бюджета. Увеличението ще бъде от началото на годината. То ще бъде различно и диференцирано. Най-вече за тези, които са с полицейските правомощия, така сме се разбрали включително и със синдикатите на срещите, които имаме, заяви вътрешният министър.

Това е справедливо. Има заповед и не назначаваме хора в администрацията, за да назначим там, където има недокомплект на служители с полицейски правомощия. Естествено, че там ще насочим и най-голямо увеличение на заплатите, отсече Валентин Радев. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай