15:30 ч.

12.08.17

1 мин.

0

1

0

Министър Горанов: Парите имат смисъл, когато се превръщат в удобство за хората

от редактор |

Министър Горанов: Парите имат смисъл, когато се превръщат в удобство за хората

Парите имат смисъл, когато се превръщат в удобство за хората, обяви министърът на финансите Владислав Горанов, който придружаваше Бойко Борисов при откриването на разширението на бул. "Васил Левски" във Варна. Горанов обяви, че са необходими 126 млн. лева за проекти в Морската столица и те ще бъдат осигурени по една или друга форма. 


Днес говорим за два обекта на стойност 85 млн. лева, които можем до средата на следващата година да финансираме, за да завършат в срок. Варненци го заслужават", коментира Горанов, цитиран от "Фокус". 


Той допълни, че заедно с кмета на Варна Иван Портних води разговори с Европейската инвестиционна банка, която предоставя безлихвени дългосрочни кредити, за да се завърши целият пакет от проекти, свързан с развитието на града. Целта е в Морската столица да се развива туризъм през всичките 4 сезона. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 20:36 · 12.08.2017
браво браво много умно изказванe, голямо удобство щe e по високи пeнсии направо супeр удобство, проблeма e чe при имфраструктурeн проeкт или замазванe на морска градинка за 126 милиона лeва можe да сe откраднe 70% а от пeнсии нищо
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент