22:25 ч.

21.04.17

1 мин.

0

1

0

Марешки: Ще подкрепим правителство, което работи за народа

от редактор Росана Манева |

Марешки: Ще подкрепим правителство, което работи за народа

Формацията, която се обединява между ГЕРБ и националистите, до голяма степен върви по програмата на "Воля", това заяви в "Панорама" председателят на "Воля" Веселин Марешки.


Не виждаме проблем да подкрепим една такава програма. Смятам, че можем да направим стабилно правителство. Само правителство, което работи в интерес на българския народ бихме подкрепили, допълни Марешки.


По думите му, ако се изпълнява програмата в интерес на българския народ и бизнес, "Воля" ще я подкрепи, без да участва в управлението.


"Не считам, че 122 на 118 гласа е обединение, търсене на съгласие, на консенсус. Считам, че търсене на съгласие означава доста по-широко мнозинство, което да гарантира стабилно управление за тези 4 години и то управление, което не е самоцелно, а е едно ефективно правителство в интерес на българския народ. Има много формати в този парламент, въпреки че се говори, че е само един варианта между ГЕРБ и Обединените патриоти", заяви още Марешки.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:32 · 22.04.2017
Кой го набута и тоя
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент