Ламбо: Вълнението ми е за Варна, а не толкова за София

Новият клип на БСП ще е със самолет, разкри големят актьор

Ламбо: Вълнението ми е за Варна, а не толкова за София | StandartNews.com

Портретът на Левски е в много кабинети, но едва ли тези, които са го сложили там казват нещо за чиста и свята република и започват да работят, обяви Стефан Данаилов по повод честванията на Апостола и политиката. 

"Патил съм си от обещания. Затовах питах - има ли пари? Всичко е изчислено на базата на БВП. Ако не направим нещата, които обещахме, първи ще изляза и ще го кажа", заяви професорът в "120 минути". 

"Не вярвам политиката да ме е разболяла, защото не се вживявам в нея. Но вчера (б.р. събота) и днес не бях добре. Не ми харесаха неща около реденето на листите. Първото ми активизиране бе за кампанията за президент. Тогава дойдох във Варна, защото имаха партийни проблеми между областното и градското ръководство. Не мога да ги разбера. Казах им - забравете личните желания. Йок, да бъдеш ти в листите, дайте да вършим работа. Във Варна нещата се оправиха", разкри Ламбо. 

Данаилов бе категоричен, че няма нищо лошо внуците да са в листите. "А моите утре и тях ли ще ги изгонят? Добре, че са тук, защото много наши другари прегърнаха други идеи", заяви Стефан Данаилов. 

Той разкри, че много хора са отказали да се снимат в клипа на БСП за изборите, защото ги било страх, че утре друга партия може да спечели изборите. "Клипът ще е със самолет. На общ план. Радев няма да го кара. Има и един по хард", каза актьорът. 

"Ще е отвратилено, ако влезем в спирала на непрекъснати избори. Нека всички, които само дърдорят да се замислят. Да се стигне до решение, което не е гол компросим, а да работим", продължи Данаилов. Той разкри също, че доста хора са питали дали може да ги уреди с работа в президенството, но ги е отрязал. 

"В момента мисля най-вече за Варна, а не са София. Още преди време имах намерение да се оттегля там. Варна бе след София, а сега е пета. Моят лозунг ще е да върнем достойнството на града", завърши Данаилов. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай