09:50 ч.

20.03.17

2 мин.

0

10

0

Корнелия: Ще ви върнем свободата

от редактор |

Корнелия: Ще ви върнем свободата

Стига сте превивали гръб пред началниците, призова лидерът на БСП


От град Септември лидерът на БСП Корнелия Нинова прочете писмо, в което жителите на общината описват злоупотреби и натиск от страна на кмета.


"Тук, от Септември, казвам на лъжедемократите: Ето го лицето на демокрацията – ГЕРБ. Поведението на избраник от ГЕРБ. Последният, със своето самоуправство и безпардонно поведение на властимащ, разруши структурите на всички детски градини на територията на общината", цитира част от писмо от жителите на общината Нинова.


В писмото пише още, че върху хората е оказван натиск, защото по своя инициатива те са направили подписка за защита на правата си. Кметът на ГЕРБ ги привиквал в кметската стая и ги принуждавал да се подписват на предварително изготвен от него текст, че подкрепят решенията на Общинския съвет.


"Всичко в нашата община се решава еднолично под натиска и заплахите на кмета Рачев. Превърнал е общината в бащиния. Наричат ни Рачева община. С откриването на предизборната кампания се е превърнал в партиен лидер на ГЕРБ. Оказва натиск и използва общинските мероприятия и средства за агитация и пропаганда в името на ГЕРБ", цитира Нинова още от писмото на жителите на гр. Септември.


В него те казват още, че кметът притиска назначените от него нови директори на детската градина за политически чистки. "Ето ги демократите ГЕРБ. Това не е демокрация", каза още Корнелия Нинова.


"Помогнете ми да върнем смелостта, правото на мнение, силата да го отстояваш, да не се страхувате от нищо, да не се страхувате от политическа репресия, да не се превивате пред никой политик, да не целувате ръка на никой политик, както правят в една друга партия. Искаме да ви върнем свободата, заяви тя. - Искаме да върнем честта и достойнството си на международната сцена. Достатъчно ни унижаваха и там. Достатъчно превиване на гръб и послушание пред началниците. Достатъчно национални предателства – за една снимка с началника и за едно потупване по рамото. Няма да отстъпим от позицията – БСП е за ЕС, но и те да се отнасят към нас, като равноправен на другите европейски народи", отсече Нинова.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:28 · 20.03.2017
тази лъжлива госпожа иска да върне свободата на комунистите да крадат, лъжат, съсипват държават и да се обогатяват за наша смвтка. ние пък имамесвободата да не го допуснем. Демагогия и лъжи е равно на . комунизъм и мизерия. Помним я, тази мизерия повремето на комунизма и няма да разрешим отново.
Потребител · 14:10 · 20.03.2017
МНОГО МИ ХАРЕСВА ХИТЛЕРИСТКИЯТ Й ПОЗДРАВ КЪМ ВСИЧКИ С ДЯСНАТА РЪКА И ДА СЕ ВИДИ,ЧЕ ИМА ЧАСОВНИК
Потребител · 14:09 · 20.03.2017
Писмото сигурно е написано на Позитано 20 или от комунистическата групичка в градината пак по поръчение на Позитано 20,помните ли как подменяхти персонала там където и когато поискахте,вие пак искате вместо демокрация диктатура на комунистите
Потребител · 14:02 · 20.03.2017
Червената курветина съвсем откачи свинята лъжлива ...
Потребител · 13:34 · 20.03.2017
Тази е чела книгата за Митко Палаузов от Марко Марчевски. Или е гледала филмът ,,Незавършени игри"....за това дете на 12 г.Пропагандата и е , като на партизаните.....****Няма поече да ви мъчат с данъци от БКП и СССР.Ще живеете свободнои ще получавате заплата, коооооолкото искате." След това се изгарят списъците на данъците в селото. Вземат се 10-а пити кашкавал, а след 9 септември...щели да се върнат.....Питите и сиренцето де.
Потребител · 11:13 · 20.03.2017
Безсрамна и Долна жена, какво ти отне демокрацията, защо синът ти е именно в Америка, каква свобода - хвърляхте хората в Белене,
Потребител · 11:06 · 20.03.2017
Искаме да ви върнем свободата, заяви тя. - и сега,какво? баща ми да стане от гроба,за да се върне в лагера в куциян ?
Потребител · 10:22 · 20.03.2017
Тъпа,дeбeла,лигава,чeрвeна,откачeна шантонeрка!!??С двe думи Курвелия Поганинова??!!
Потребител · 10:45 · 20.03.2017
@Потребител Ти си тъп и недостоен.
Потребител · 14:34 · 20.03.2017
@Потребител За кого,за член на БКП или агент на ДС ли??Да ,предпочитам да е така,отколкото да съм червена мурзилка,ламбарник , пройдоха и да пропилявам собственият си,а и този на хората край мен,живот!!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент