11:15 ч.

23.03.17

2 мин.

0

6

0

Корнелия се страхува само от змии

от редактор |

Корнелия се страхува само от змии

Синът ми ме съветва за учебниците, призна лидерът на БСП


Лидерът на БСП Корнелия Нинова разкри подробности от личното си пространство в лидерсдкия дебат в Нова тв, независимо от принципното си отношение да се излага на показ живота на своите близки.


Все пак тя призна, че страх изпитва само от змии, макар това чувство да не й е присъщо. „От нищо не ме е страх, само от змии - в живота, от нищо друго", призна тя.


Нинова разкри и кога за последно е излъгала: „Преди седмица, когато бях болна, майка ми усети, попита ме и казах, че всичко е наред, за да не я тревожа. Като политик – не съм лъгала."


Корнелия обясни, че не показва съпруга и сина им пред прожекторите по тяхно желание. "Мъжът ми е инженер-химик, завършил е и икономика, в момента работи в "Лукойл", заяви Нинова. Каза още, че синът й ще гласува от Щатите и много харесва икономическата платформа на БСП. Майката разкри, че младият математик често е неин коректив, включително й е давал съвети за учебниците."


Лидерът на БСП отговори и на още няколко лексиконни въпроси: „Месечно харча по 2000-2500, различно е – зимата е по-скъпа. Кредити нямам. Вози ме шофьор, с „Шкода". Не ползвам охрана – имам неприязън. Дори и ако стана премиер, ще я огранича. Дрехите, с които съм облечена в момента, струват 250 лева. Български дрехи, от Кюстендил."


Тя разкри и че е плакала след победата на Румен Радев на президентските избори. „Кампанията беше тежка и ми се отприщи... В личния живот плаках много, когато татко почина. Най-доброто качество ми е, че политиката не ме промени и не си повярвах – това е най-страшното. А най-лошото – не мога да разсъждавам в нюанси. При мен да е да, не е не", заключи Нинова.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 21:25 · 24.03.2017
Знаете ли колко лоша енергия се насочва към това семейство сега . Вярвате или не то са клетви псувни. Питайте как се чуства Нинова сега.
Потребител · 21:16 · 24.03.2017
Курвелия ,браво доказа на хората,какво нещо е комунягата- лъжещо мръсно псе крадящо и ламтящо за власт.
Потребител · 21:03 · 24.03.2017
Руспия-на кой ги хвърляш тези глупости. Как нормален човек от България може да отиде до САЩ. и да издържаш студент . Това са луди пари-руспия-
Потребител · 15:07 · 23.03.2017
И как живее сина в Щатите като е толкова лошо що не го прати в Москва
Потребител · 14:34 · 23.03.2017
Змия от змия не се страхува.
Потребител · 14:26 · 23.03.2017
Значи, за моето 4-членно семейство - около 10 хиляди месечно. Приемам :)
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент