18:20 ч.

14.04.18

1 мин.

0

11

0

Корнелия Нинова: Конфликтът в Близкия изток може да бъде спрян с политика

от редактор |

Корнелия Нинова: Конфликтът в Близкия изток може да бъде спрян с политика

"Конфликтът в Близкия изток не може да бъде решен с военни средства. Използването на военна сила само задълбочава проблемите, а не ги решава. Употребата на химическо оръжие е недопустимо, но такава употреба в Сирия трябва да бъде установена от независимо разследване на ООН." Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в прессъобщение до медиите.


Според нея военни действия, без санкция на ООН и влошаване на отношенията между САЩ и Русия, ни отдалечават от постигането на траен мир в Близкия изток, което е изключително важно и за региона, и за Европа, и за България.


"Конфликтът може да се прекрати само с трайно политическо решение. Мястото за това е Съветът за сигурност на ООН, където да се свали напрежението и чрез диалог да се намери устойчиво решение на кризата", посочи лидерът на левицата.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 18:32 · 15.04.2018
след всяко изказване на Корнелия следва просташки вой на дебили тролещи по всички медии.Плюещите я показват комплексите си за малоценност .,тяхни и на мижавите им,корумпирани партийки гроб,дсб,да,България,лъжепатриоти-кокалджии,безволеви,седерасти и пр.ипр..Единственият партиен лидер,който не ближе задниците на новите големи братя,показва уравновесеност и ясно виждане както за бъдещето на Българив,така и за бъдещето на социалистиèската идея-бъдещето на свят без експлоатация на човек от чòвека.
Потребител · 18:50 · 15.04.2018
@Потребител Тя е доста тъпа по въпроса и за това ДА СЕ ПРЕДПАЗВА - да не се изказва за щяло и нещяло!
Потребител · 18:25 · 15.04.2018
И ЩО ПО ТЕЗИ И ДР.ВЪПРОСИ МОГАТ ДА СЕ ИЗКАЗВАТ ПОДСЪДИМИЯ МАРЕЩКИ,ЧЕНГЕТАТА КАРАКАЧАНОВ,И СИДЕРОВ,ПРАЗНОГЛАВАТА ЗАХАРИЕВА,МАЙОРА ОТ НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ,КУКЛА НА ЕНП-ТО ДОЛ И НАЙ-СЪРДЕЧЕН ПРИЯТЕЛ НА ОСМАНЛИЯТА БОКО НАРЕЧЕН ОТ ПАШАТА ТИКВА...ДА МОГАТ А ТА ДА НЕ МОЖЕ ...
Потребител · 18:46 · 15.04.2018
@Потребител А,Тръмп бръкна ли на Путин в Г.З.?
Потребител · 18:16 · 15.04.2018
'"Нищо не зависи отнея, нищо не може да свърши, никой не я бръсне за слива, но тя има мнение и е много важно да го изплюе навреме"" .СБЪРКАНО Е МЕСТИМЕНИЕТИ-ВМ. НЕЯ СЕ ОТНАСЯ ЗА НЕГО -КОГОТО САМО ПОТУПВАТ ПО ГЪРБА,С ВЪЗГЛАСИ БРАВО БРАВО, А ПОСЛЕ ВСИЧКО СЕ ИЗМЕСТВА ЗА В БЪДЕЩЕ ВРЕМЕ ТАКА И ЗА СРЕЩАТА ВЪВ АРНА И ЗА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ И ЗА ПАРИТЕ ЗА ГРАНИЦАТА И ЗА ЧЕРКВАТА СВ.СОФИЯ И ЗА....ВСИЧКО.
Потребител · 13:18 · 15.04.2018
Др. Нинова защо не предложи да се срещне с Башар Ассад и ПОЛИТИЧЕСКА да спомогне за решаването на кризата в Сирия? Нали имаше претенции за Министър-председател? .... Румен РадеФ какво прави по този въпрос????? Йотова също...????
Потребител · 10:50 · 15.04.2018
Ето това чаках от дълго врeмe,тръпнах от нeтърпeниe да чуя мнeниeто на болшeвишката лeлка Сланинова!
Сeга си отдъхнах,III свeтовна няма да има!!!
Потребител · 09:15 · 15.04.2018
"На всяка манджа - мерудия! " и "Видяла жабата, че подковават вола - и тя вдигнала краката" - самос тези нашидвепоговорки годпожата се характеризира цялата. Нищо не зависи отнея, нищо не може да свърши, никой не я бръсне за слива, но тя има мнение и е много важно да го изплюе навреме.
Shopeto · 09:04 · 15.04.2018
Путин и Асад са на мнение, че конфликтът може да сеши и с тоягата. Как да преговаряш с някой за мирно решение, който е убеден, че може и да спечели войната и да получи всичко, вместо да дели.
Потребител · 07:56 · 15.04.2018
Бай мангал обсъжда световната флора и фауна. Има очила - щот е ентелигентна.
Потребител · 20:27 · 14.04.2018
Бeшe важно пачата да си кажe думата
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент