Караянчева: Хамалският език на депутатите сваля рейтинга на парламента

Нинова се държа арогантно днес, обяви зам.-председателят на НС от ГЕРБ

Караянчева: Хамалският език на депутатите сваля рейтинга на парламента | StandartNews.com

Георги Гергов открито скочи срещу Корнелия Нинова – тя явно не търпи опозиция, обяви зам.-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева от ГЕРБ. Според нея БСП е добре смазан механизъм, защото никой не смее да се противопостави на лидера.

На Нинова това й е работата – да иска оставки, вот на недоверие, да прави изявления. Напоследък конфронтацията е от нейна страна, допълни още Караянчева пред bTV.  Тя обяви, че Нинова се е държала аргантно днес, когато заплаши, че депутатите от "БСП за България" ще напуснат залата, ако премиерът Бойко Борисов не присъства на гласуването на договора с Македония. 

Ако бяха напуснали, какъв знак щеше да е това към Зоран Заев, който е от сестринската им партия. Тя го прие, каза, че ще го подкрепят и изведнъж – ще напуснат залата, коментира още Караянчева.

По повод последните сондажи на общественото мнение, които показват ниско доверие към парламента, Караянчева коментира, че това се дължи на „хамалския език" на депутатите. Като други тя посочи и многото имунитети, искани от Сотир Цацар

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай