19:00 ч.

12.09.17

1 мин.

0

5

0

Каракачанов: Обществото започна да се събужда

от редактор |

Каракачанов: Обществото започна да се събужда

Българското общество започна да се събужда и разбра, че след десетилетия трябва да се завърнем към изконните ни ценности и любовта към отечеството, каза вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов на тържественото събрание по повод 110-ата годишнина от създаването на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, цитиран от "Фокус".


Последните десетилетия ни засипваха с различни ценности. Вие сте единствената организация, която ни показваше, че независимо от партийните идеали, ние имаме едни ценности, продължи Каракачанов.


Благодарение на вас, младото поколение, което няма възможност да влезе в армията, може да се докосне до това, в което бяха възпитавани поколения войници. Вие служите доблестно под бойните знамена на България. Показвате на младото поколение как трябва да се служи на отечеството, каза още той.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 13:15 · 13.09.2017
ЛЪЖЕПАТРИОТА И ОХРАНЕНА СВИНЯ КАРАКАЧЦРУНОВ ОБЯВИЛ РУСИЯ ЗА ВРАГ. ДОКОГА БЪЛГАРИ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТАКИВА ПОМИЯРИ
Потребител · 09:49 · 13.09.2017
България армия ли има? Учудващо.
Потребител · 09:09 · 13.09.2017
ГЛАСА НА НАРОДА Е ЕДИН!!!!
ГЛАСА НА ПОЛИТИЦИТЕ Е ДРУГ!!!!
ЗАЩО БЯГАТ ВСИЧКИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ
ДРАГИ МИ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ??????
Потребител · 06:52 · 13.09.2017
Та нали вие политиците затрихте всички ценности и народът ни. Сега си ги искате обратно???? Бих казал така за последните 10 години вие осъзнахте че ценности и народ не се купува!!! Деъжте си парите господа!!!
Потребител · 20:02 · 12.09.2017
БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ НЕ СЛУЖИ НА БЪЛГАРИЯ. ТЯ СЛУЖИ НА ПЕТРОЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА САЩ.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент