13:30 ч.

19.05.17

2 мин.

0

9

0

Каракачанов: Атаката е организирана от ДПС

от редактор Росана Манева |

Каракачанов: Атаката е организирана от ДПС
Снимка: БГНЕС

Атаката срещу моя служител в Министерството на отбраната е организирана от ДПС, това е проверена информация. Това каза министърът на отбраната Красимир Каракачанов пред журналисти в Народното събрание за казуса със снимката на служителя в Министерството на отбраната Иво Антонов, съобщава „Фокус".


„Целта е ясна- да се дестабилизира правителството, да се нагнети напрежение между „Обединени патриоти" и ГЕРБ и това да доведе до падане на правителството, елементарни игри, които няма как да минат", заяви Красимир Каракачанов. Той обясни, че в конкретния случай става въпрос за снимка от преди 10 години. „Иво Антонов от 18 години е служител на министерството, през всички тези години атестациите от всички министри и негови началници, а са се сменили много правителства, са отлични. Това беше човекът, благодарение на който започна държавната политика за възстановяване на войнишките паметници и гробища извън пределите на България", посочи министърът.


„Бях в Брюксел, когато това се случи, разпоредил съм още вчера заместващият ме зам.-министър да го извика и да поиска обяснение. В този момент служителят Антонов получава сърдечна криза от притеснение. Това е съвсем човешко - след 18 години в министерството заради една снимка от преди 10 години някой да иска да те изхвърли", коментира Красимир Каракачанов. „Не е нормално и човешко докато този човек е в болница да взимам каквито и да е решения, ще изчакам да излезе и ще го извикам за лично обяснение, не че не го познавам, и тогава ще взема решение какво да правя", поясни той и допълни, че е длъжен да защитава служителите на Министерството на отбраната и не може да предприеме действия преди да знае за какво става дума.


„Представете си, че не бях се поинтересувал и бях разпоредил на зам.-министър да го уволни и с този човек се случи нещо - кой носи моралната отговорност, кой ще погледне жена му и децата му в очите", каза още Красимир Каракачанов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:22 · 21.05.2017
Долупишeщият нeграмотeн, партията нe e на eтничeска основа защото в нeя члeнуват много българи ,чисти българи вярващи в дeмокрация.
Потребител · 01:25 · 21.05.2017
Напротив
В цял свят има малцинства. Но никъде не позволено да има партия на етническа основа огромна разлика нали . Значи малцинството си е малцинство и някой по се възползва от това ПО и образува партия . На всичкото тази партия е така наречен балансьор в политическия живот на една страна . И тази страна претендира да една от най старо създадените . А партията е турска . Страна която ни е тъпчила векове . Е това не е ли абсурд . Събудете се ей
Събудете се
Потребител · 09:25 · 21.05.2017
@Потребител По врeмe на турското присъствиe дeдитe ти живяха свободно,много по свободно отколкото по врeмe на баи Тошо.
м · 15:37 · 19.05.2017
не эанимавайте хората с иэмислени проблеми ,обещахте да иэпратите полицай в всяко село да помагат на хората да не ги пребиват эа пет лв вече по къщите,4000 полицаи иэпращате в слънчев бряг а към селата остана обещанието няма интерес към тях,помоагнете на хората
Потребител · 14:40 · 19.05.2017
За когото иска за нeго щe гласува,баща ти комунист ли бeшe по врeмeто на баи Тошо?Тия мисли са на тоталитарния рeжим ,къдeто нямашe дeмпокрация. Трябва да свикнeш с Европeискитe норми на живот.
Потребител · 14:13 · 19.05.2017
Това са малцинства които като овце отиват на избори и не могат да прочетат за кого гласуват,чакат да и се подаде готова бюлетина.
Потребител · 14:05 · 19.05.2017
Каракачанов винаги e бил с омраза против eтничeскитe малцинства в тази страна. Истинскитe патриоти нe сe държат така нагло с гражданитe на България, станал e министър, но нe e станал човeк.
Потребител · 12:42 · 20.05.2017
@Потребител А ти сърбал ли си им попарата на тези “малцинства“ за да даваш акъли на някой друг, кого да обича и кого да мрази.Докога ще ни натрапвате външни доктрини,преди70 години на руснаците,сега пък на американците!Значи правилното е да обичам циганите в градът дето живея,а българите ,ебас ги и да ги мразя?!Тогава ще бъда нормален и политкоректен според теб и такива нещастници като теб!!Един път и завинаги трябва да разберете,че няма малцинства,а има бандити и нормални хора.Това,че бандитите са повече в дадена група от индивиди си е техен проблем!
Потребител · 08:28 · 21.05.2017
@Потребител Потомък си на Живковския тоталитарeн рeжим,личи сe ясно,ощe тогава воиницитe ги отдeляха на трудови,които са дeца на малцинствата и обучeни ,които са дeца на комунистичeскитe подлоги.
Нeук простак си ,какво да тe правя?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент