10:55 ч.

11.01.17

2 мин.

0

15

0

Карадайъ: Властта на този кабинет беше порочно зачената

от редактор |

Карадайъ: Властта на този кабинет беше порочно зачената

Провалът беше предначертан, каза председателят на ДПС


В рамките на този парламент не може да се очаква работа, освен предизборна кампания, която вече се провежда. Това каза председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ в декларация от името на парламентарната група.


„В това НС има поне 150 народни представители, готови да съставят аритметично мнозинство и да излъчат кабинет. Тогава защо се разпуска Народното събрание и отговорът е липса на сходство в управленските програми на партиите, формиращи мнозинство и отсъствието на обща ценностна платформа на тези партии", посочи той.


Според него изводът е, че няма стабилна власт без управленска програма на ценностна основа. „ГЕРБ предпочете да управлява с партии, които не споделят икономическата, фискална и данъчна политика от програмата на ГЕРБ, да управляват партии, които не споделят общите европейски ценности, дори отричат евроатлантическата ориентация на България", заяви Мустафа Карадайъ.


„Основният проблем, който провали кабинета и този парламент е формулата за конструирането на властта. Властта в самото начало беше порочно зачената, провалът беше предначертан", уточни той.


„Президентските избори се превърнаха в начало на ново управление в страната след предсрочни парламентарни избори", коментира председателят на групата на ДПС.


Мустафа Карадайъ призова всички политически сили да отговорят по достойнство на очакванията на българските граждани. Според него ако заложат на популизма и езика на омразата те се отдалечават от така необходимата стабилност.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:40 · 13.01.2017
По- порочно зачената партия от ДПС няма, направо е кръвосмешение.
Потребител · 00:16 · 13.01.2017
Опомнете се
Кой пише историята
Защото почнаха да я сменят вече в нашите . Вашите Български училища . Нов поробител ли вече сте признали братя че да го позволите това . ДПС какво е това . Не се ли опомните през всичките тези години

Даваш ли даваш Балканджи .... хубава България на турска вяра

Ps Не ме разбирайте погрешно
Българите и турците и всичко други в България са живели в мир и съгласие
Но не с ДПС
Потребител · 00:07 · 13.01.2017
Кажете другари ,другарки , господа и дами
Има ли друга държава в света допусната партия която да играе каквато и роля да е в което и да е правителство.
Засрамете се
Потребител · 15:26 · 12.01.2017
Социалистите- комунисти и най-вече ДС и КГБ са хомосексуални групировки
последните им Бардаци останаха Рашка и България
Потребител · 15:19 · 12.01.2017
Свиньо турска лижи гъза на Путин боклук неграмотен
Потребител · 11:06 · 12.01.2017
Карадай е подлога на БСП,разчита отново да стане начело на България,няма място за такива,които 500 хгодини са ни тъпкали и са ни върнали развитието векове назад
Потребител · 01:23 · 12.01.2017
Трябва да се изчисти отвратителната бълвоч, издрискана от Сибирския Мечи Гъз и да се види дали са останали живи бугари под напластената столетна мръсотия.
Потребител · 01:18 · 12.01.2017
"Богатий с парите, сюрмахът с трудът" трябва да участват в това начинание: чрез интернет, чрез киносериалите, чрез литературата и изкуството, чрез икономическите и политическите лостове. Трябва да се смажат тези курвенски копелета на Юда, предали и разпнали Божия син– Апостола, пръснали челото на Великия поет, разстреляли светини като А. Константинов, Вапцаров, Иван Хаджийски и хиляди други Достойни чеда на тази земя, мразещи всякакви братушки Алкаши, швайни и педерунгели.
Потребител · 00:59 · 12.01.2017
Не, всеки ден, всяка секунда трябва да се напомня на бугарската фашистка гадина, че е сабачий домуз, изял и абасрал България с башибозушките Изродителни походи, с робската ангария в трудовашките расистки орди, с тоталното лишаване на ромите, турците, помаците и македонците в страната, от всякакви Права и Свободи. Трябва да ги тъпчем на всяка крачка, така, както те ни тероризират от 140 с изс.аното си, след "героични" мъки и напъвания, 500 годишно "робско" лай.о, което постоянно пробутват пред носа ни.
Потребител · 07:05 · 13.01.2017
@Потребител На това се казва дискриминация, и Българите за съжаление не са приели завета на Левски, а на пряактическите уроци по дискриминационно управление на всеки не мюсулманин или турчин давано им всекидневно от управлението на Османския Султан, само дето когато сопат се обърне срещу този който я е ползвал изведнъж почва да боли.
Потребител · 00:10 · 12.01.2017
Какви БЪЛГАРИ, какви 5 лева , бе Мангал ?! Българоубиецът уби българина преди 1000 години. Днешните Цигани, които наричат себе си бугари, са каръшък марка. В тях не е останало нищо славянско. В Мангасарските им вени се вълнува кръвта на тюрки, араби, гърци, кумани, печенеги, татари, маджари, 500 годишни арийци, власи, казаци засрати, шваби, янки, роми – чет нямат. Духайте го, нещастици хилядолетни ! Долнопробна кучешка сган !
Потребител · 06:52 · 13.01.2017
@Потребител Славяни в България е имало много малко, вярно е че е смесица, а Македония е заселена от ордата на Кубер брат на Аспарух
Потребител · 16:03 · 11.01.2017
Нагъл,Долен„Мръсен МАНГАЛ!!!Жалко,че с комунегите са от едно и също котило и през всичките 45 години си бъркаха по дупките и крадяха и се юдеха с нормалните БЪЛГАРИ!!Ако беше обратното,тоа мангал трябваше да е изчезнал в проекция още докато е бил в м,дите на простия си миризлив баща,дето го е пръкнал!!Колкото пъти го видя по телевизията,превключвам каналът или спирам телевизора да не го счупя!!Ей такива си ги представям всичките мангали дето са ни яздили и малтретирали през унизителните столетия на миналото!!!
Потребител · 16:02 · 11.01.2017
Нямаше ПОРЦИИ
Потребител · 13:17 · 11.01.2017
Амуджата да научи български,откога започна да разбира от икономика,той разчита на БСП да го влече във властта,сигурно смята да се целува с Нинова заради "братската им дружба"и заради изгонването на хиляди турци в Турция,а може и той да е участвал в този процес.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент