22:15 ч.

21.04.17

1 мин.

0

2

0

Карадайъ: Ще действаме на база ценности

от редактор Росана Манева |

Карадайъ: Ще действаме на база ценности
Снимка: БНТ

Имаме ясна и изпълнима програма, ще действаме на база ценности и принципна основа. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и допълни, че ще бъдат с избирателите, които са ги подкрепили.


Бихме могли да подкрепяме процеси, които са част от нашата политика, но не бихме толерирали участието на крайни националисти във властта.


В ДПС сме истински патриоти, не сме реверни патриоти. Можем да дадем ред примери за последните 27 години. Нито една приоритетна цел за този период не е реализирана без подкрепата на ДПС. От другата страна има едни хора, които имат едни действия, а се определят с патриотични епитети.


В Турция живеят половин милион българи, според референдума, българските граждани в Турция не подкрепиха референдума. Турция има многочислена армия и силна икономика. Процесите там дават отражение включително и в България. Според нас Европа има нужда от светска, демократична Турция, заяви Карадайъ.


Няколко колеги се отказаха от участие в 44 НС, това беше принципен въпрос, приет преди изборите, допълни още той.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 16:33 · 22.04.2017
Докога ще публикувате неща косвено свързани с с продтническа партия . ДПС трябва да се изкорени от политическата система на страната . Турците в Турция
Българите в България . Няма нищо лошо да си българин с турски произход но има нещо много радикално да си турчин с турско съзнание на всичкото от горе член на етническа партия защитаваш интересите на нашата съседна държава с президент който връща шериета .
Потребител · 06:05 · 22.04.2017
Ха, ха, ха !
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент