11:25 ч.

11.01.18

1 мин.

0

5

0

Карадайъ: Няма да осигурим комфорт на управляващите

от редактор |

Карадайъ: Няма да осигурим комфорт на управляващите

ДПС ще бъде конструктивна опозиция, но няма да спестява критиките си на управляващите, само защото следващите шест месеца сме под Председателство, декларира лидерът на партията Мустафа Карадайъ. "Европейските политици не гледат с добро око на замитането на проблемите "под килима", обърна внимание той.


"Разбираме желанието на правителството да му осигурим вътрешнополитически комфорт, да не внасяме вотове на недоверие. Това ние не можем да му осигурим", предупреди лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в декларация от парламентарната трибуна за приоритетите през новата пленарна сесия. Същевременно обаче той посочи, че "ДПС няма да участва в процеса "Стани да седна!"


Карадайъ подчерта, че желанието на партията му да се прекрати участието на националистите от властта и преформатирането й не включва непременно изискването ДПС да участва в това управление. "Против сме управлението с националистите и защото ерозират институциите и поставят под въпрос сигурността на страната", каза той. Карадайъ изведе и позицията на движението във външен аспект, а именно, че Турция не бива да бъде отрязана от евроинтеграционния процес. "Не си представяме, че може да бъде постигнато трайно стабилизиране на Балканите без включването на Турция в общоевропейските процеси, колкото и трудно да изглежда това към този момент", заяви лидерът на ДПС.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 13:02 · 12.01.2018
поне си го каза...
НЯМА ДА ОСИГУРЯТ КОМФОРТ.!!!!!???
СЛЕДВА:
1.ПОСТАВЯНЕТО НА БОМБИ
2.ПОДТИКВАНЕ ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО(МВР СПИ И ЯДЕ)
3.ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА ЕТНИЧЕСКИЯ МИР(МАЛЦИНСТВАТА СЕ БУНТУВАТ)
4.ПРОВОКАЦИИ И ДР.ТЕХНИКИ И ТАКТИКИ НАКАЗУЕМИ СЪС ЗАКОН(ЗАКОНА НЕ ВИЖДА И НЕ ЧУВА НЕ ЗНАЕ)
Потребител · 02:20 · 12.01.2018
Докога бе
Докога
Не ви ли писна
Не къде да е а от трибуната на Народното събрание
Няма ли да я затворите тази нелегална партия
Българин · 16:18 · 11.01.2018
Научи български език и не обсъждай българската политика, какъв се явяваш ти?
Потребител · 13:16 · 11.01.2018
Dps vinagi e bilo s gerb boiko i erfogan peevski i digan plus zazarov velik
Потребител · 12:46 · 11.01.2018
Брато,първо научи български !
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент