13:10 ч.

13.09.17

1 мин.

0

18

0

Карадайъ: Много важно изречение убягва на всички от Доклада за сигурността

от редактор |

Карадайъ: Много важно изречение убягва на всички от Доклада за сигурността

Трябва да търсим решение за нарастването на екстремизма, призова председателят на ДПС


България е част от НАТО и ЕС и трябва да отчитаме този факт. Отношенията НАТО-Русия, ЕС-Русия няма как да не влияят върху нас, обяви на брифинг в Народното събрание председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по повод Доклада за състоянието на националната сигурност. В него е посочено, че Русия е една от външнополитеските заплахи за страната ни.


Получихме доклада за националната сигурност, изпратен от МС, предстои разглеждането му в комисията на Народното събрание и естествено санкцията му. В доклада има едно изречение, което искам да прочета дословно, за да няма интерпретации - Въпреки че усилията за интеграция в ЕС и НАТО все още стимулират урегулирането на спорните въпроси да се извършва посредством международния диалог, екстремизмът нараства, а засилената националистическа риторика и прокламираните реваншистки идеи създават предпоставки за влошаване на регионалните отношения и за възраждане на екстремистки формации, отсече  Мустафа Карадайъ, цитиран от "Фокус".


Не знам защо това изречение убягва и на колегите от другите парламентарни групи и медиите не го коментират. Към тази вярна констатация и оценка в това изречение ще очакваме да видим какви са действията, защото решението на проблема, който е оценен вярно, зависи изключително и само от нас, категоричен бе председателят на ДПС.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 07:33 · 14.09.2017
Русия ще бъде 6-тата икономика в света според американски доклад. Щом още в америка се джафкат и разследват как Русия си избрала американски президент, правете си сметката. Уважение и респект трябва. Англо говорящите ще са си съюз и ще се мъчат да го надянат на другите: плащат на драскачите тук за раздор и разединение. Будала, не се лайте един друг , а го покажете на окупаторите.
Потребител · 02:01 · 14.09.2017
Фес който открито служи на чужди интереси. Трябва калашник
Потребител · 00:48 · 14.09.2017
Тази секретна информация от къде я имаш . От Катайдъ или от Истанбул . Не ви харесва това което ви се казва защото боли . Не се притеснявайте на бесилото се свършва бързо . Мисля че е по добре българския народ да се усети и навреме да ви изрита отколкото Карайдъ да ви наведе да ви пооправи и след това да ви окачи . А Русия не я намесвайте . Та ще бъде и пребъде колкото и да не ви хареса . И да се наложи да ни помогне ще го направи . Защото въпреки че има боклуци и промити мозъци всеки знае че кръвта вода не става
Потребител · 20:47 · 13.09.2017
страх? не бойте са ва копилеса търбоухи!ракетити ша додот за 4 минути!! и посли бъртарското натуту ша хой даси блжи пампуерсиси!!!
Потребител · 17:09 · 13.09.2017
ЧЕ ТО ОТКРАЙ ВРЕМЕ ИСКАТ ДА НИ ЗАВЗЕМАТ -КРЪГОВО-- ИЗТОК -ЗАПАД- СЕВЕР -Ю.Г
ЗАЩОТО НЕ -НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ТАКОВА РАЙСКО МЯСТО КАТО БЪЛГАРИ..
КОЛКО ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ СА СИ ДАЛИ ЖИВОТА ЗА БЪЛГАРИЯ И
КОЛКО АЛЧНИ МАЛОУМНИ ДЕБИЛИ СА Я ПРОДАВАЛИ
-ЕЙ ТАКА ЗА ОБЕЩАНИЯ!!!!!!
Потребител · 16:33 · 13.09.2017
Как някои успяха да прочетат статията след като не познават българската азбука??? :)
Потребител · 16:05 · 13.09.2017
Прости и тапи комeнтари на нeвeжи и панeлни русофилистици!Никои,ама никои от вас ниама достап до сeкрeтниа информационeн масив,саздадeн и анализиран от всички видовe служби!
Един примeр за зомбиранитe болшeвики,Балгариа измeсти Русиа на пазара в Амeрика за продажба на Калашников,говориа за ватрeшниат пазар,а нe за рeeкспорт,поради наложeнитe санкции кам воровeтe!Сакращeниата в рускиат завод са около 45%!Помнитe ли инцидeнта на полигона вав ВМЗ Сопот с двама агeнти от Амeрика!Хаидe сeга сe напанeтe и помислeтe!
Потребител · 15:49 · 13.09.2017
ВИЖТЕ КАРТАТА НА СВЕТА. ЗА КАКВО И Е НА РУСИЯ БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ. ТА ТЯ Е ПРОСТО ОГРОМНА СТРАНА. ОТНОВО СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ГьОБЕЛСОВА ПРОПАГАНДА. ЕДНИ АЛЧНИ ХОРА ПРЕВЗЕХА СВЕТА И НЕ УСПЯХА САМО С РУСИЯ И КИТАЙ.
Потребител · 15:41 · 13.09.2017
Даваш ли даваш Балканджи Йово хубава ан на турска вяра .
Как не ви е срам ? Турчин да се изправи и да ви говори срещу руснаците .
Ами то както е тръгнало утре други ден и едно бесило ще сложи в парламента и който не приеме правата вяра като Левски ще увисне .
Това надмина всякакви граници .
Русия и заплаха
Народе Народе много има още да патите
Събудете се и изхвърлете тази смрад
Унгарците , поляците , румънците къде бяха и къде отидоха . А вие да вие къде сте
ANTIFA · 16:06 · 13.09.2017
@Потребител Васил Левски
Братство всекиго, без да гледаме на вяра и народност. — доЛ. Каравелов, 25.VII.1872
Потребител · 15:28 · 13.09.2017
Преди Русия милата ни татковина ще даде фира заради неуки интелигенти като вас.
Потребител · 15:21 · 13.09.2017
Преди това са се случи в Русия нашата мила татковина ще даде фира от дивата простотия на такива интелигенти като вас!
Потребител · 15:10 · 13.09.2017
Скапаната държава русия е управлявана от педал дружинката на КГБ и скоро ще се разпадне от мизерия и алкохолизъм.
Потребител · 15:06 · 13.09.2017
Русофилистичните курви дето лапкат на педала-малкопишковец Путкин кръв пикаят Хахахаха
касиер · 14:14 · 13.09.2017
Абе да ви пиша че името говори за Човека
ДАВАЙ НА ТЪМНО
ДАВАЙ НА ЧЕРНО
КРАДИ И НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ
МАЙТАП БЕ.
ТОВА СА БОРЦИ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ ЗА БЪЛГАРИЯ.
ДАНЪЦИ СМЕТКИ ФИРМИ КОНЦЕСИИ...ВСИЧКО В КАСАТА НА БЪЛГАРИЯ
САМО МЕ КОЙ...КОЙ..КОЙ СЕГА ДЪРЖИ КЛЮЧА ЗА КАСАТА? КЪДЕ Е КАСАТА?????
Потребител · 14:03 · 13.09.2017
Как не ви беше срам да напишете подобна глупост. Завладяха ви ресурсите завладяха икономиката взеха ви и енергетиката а вие им се кланяте и плюете тези които винаги са защитавали и давали на БЪЛГАРИЯ. Срам ме е за вас мижитурки!
Потребител · 13:51 · 13.09.2017
Най-голямата заплаха за българският народ са българската продажна политика и тези които я осъществяват. Ако Русия искаше да ни владее то това отдавна щеше да стане!
Потребител · 13:31 · 13.09.2017
ЕЙ БЪЛГАРИ. СПИТЕ ЛИ. ТАКИВА КАТО АМУДЖАТА ЩЕ НИ ВТЪЛПЯВАТ ЧЕ РУСИЯ Е ОПАСТНОСТ.
ТАКИВА КАТО ЛЪЖЕПАТРИОТИТЕ ЩЕ ПИШАТ МАЛОУМНИ ДОКЛАДИ
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент