11:45 ч.

13.10.17

1 мин.

0

12

0

Карадайъ: И Тодор Живков искаше да ни смачка

от редактор |

Карадайъ: И Тодор Живков искаше да ни смачка

За думите и действията на националистите отговорност носи ГЕРБ, заяви лидерът на ДПС


Призоваваме премиера Бойко Борисов да предприеме незабавно решителни действия. Президентът Румен Радев да изпълни своята мисия като обединител на нацията, заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в декларация от името на групата по повод изказвания от страна на представители на "Обединените патриоти", които бяха направени вчера.  


Отговорни са тези, които позволяват езика на омразата. За думите и действията на националистите отговорност носи ГЕРБ. Народът ви възложи отговорността за управлението на страната, не ви възложи включването на националисти във властта, продължи Карадайъ, цитиран от "Фокус".


Оправданието „така пожела народът" не струва. И Тодор Живков искаше да ни смачка, не ни спряха нито дулата на автоматите, нито танковете по пътя на демокрацията. Призоваваме всички национално отговорни партии и институции да предприемем бързо и адекватно лечение на така очерталата се симптоматика, заяви той.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

АНТИФА · 12:41 · 15.10.2017
СМЪРТ НА ФАШИЗМА СВОБОДА НА НАРОДАВСИЧКИ ИРАНОБЪЛГАРСКИ ПОМИЯРИ ДА СЕ ВРЪЩАТ ВЕДНАГА ВИРАН
Потребител · 14:47 · 14.10.2017
Добро изказване за Турски шпионин и проводник на чужди интереси
Потребител · 02:11 · 14.10.2017
Танковете и автоматите бяха в помощ на турските мекерета агенти на ДС Те и останаха в България другите ги изгониха в Турция
Потребител · 17:48 · 13.10.2017
И го направи тихо и кротко!
Потребител · 16:55 · 13.10.2017
И ви размаза като свинска мас на филия!
Потребител · 16:29 · 13.10.2017
ето кои има езика на омразата ТОДОР ЖИЖКОЖ ВИ ПРЕДЛОЖИ ДА СИ СМЕНИТЕ ИМЕНАТА ААААААА КОИТО НЕ ИСКА С ТУРСКОТО ИМЕ ДАСИ ОТИДЕ В ТУРЦИЯ ЗА КОЕТО Е БИЛ НАПЪЛНО ПРАВ ДА СВЪРШИ С ТЕЯ ЕТНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ И СЕГА ВСИЧКИ ЩЕШЕ ДА МУ ЦЕЛУВАМЕ РЪЦЕТЕ ОСТАНАХТЕ ВИЕ БОКЛУЦИТЕ ДА РАЗИГРАВАТЕ ЦЕЛИЯ Б...КИ НАРОД ТУК Е БЪЛГАРИЯ И КОИТО СЕ СМЯТА ЗА Б...Н ДА ОСТАНЕ КОИТО НЕ ВЪН ОТ МИЛАТА НИ РОДИНА.
Потребител · 16:19 · 13.10.2017
Мустафа танкиста хахахахахаха
Потребител · 16:18 · 13.10.2017
За какви танкове говори тоя неграмотен турски боклук?
Потребител · 16:11 · 13.10.2017
Абe Мустафа,абe Карадаиа коч,та нали само прeди 2 години,при Орeшака,расчитахтe на гласовeтe на тeзи националисти,особeно на eдин от тиах,Волeн сe казва,ако нe помниш!
Та нe разбрах,кога тe,националиститe ползват eзика на омразата,когато ви подкрeпиат или когато виe нe стe на хранилката!???
Потребител · 15:39 · 13.10.2017
Как може това да продължава и това ако не е насаждане на омраза и открит радикализъм . Какви танкове какви автомати . Танкове се пращат срещу военни части . Другарю Карайдъ ти танк на живо виждал ли си . Не споменавай името на покойника благодарение на който сте се изучили, образовали и сега сте това което сте
Няма ли кой да изкорени това движение с изразен радикализъм или чакате да ви запали чергата
Потребител · 15:10 · 13.10.2017
Абе боклук нали всичките ви аркадаши бяха агенти на ДС .Кого плашиш педал рязан?
Потребител · 12:47 · 13.10.2017
Никога не забравяйте че живеете в БЪЛГАРИЯ.Ако смяташ че не ти уйдисва ,никой не те спира но тук ще остани Република България ,а не вилает!!!!!!!!!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент