10:05 ч.

21.04.17

1 мин.

0

6

0

Камен Костадинов напусна парламента

от редактор |

Камен Костадинов напусна парламента

Депутатът от ДПС Камен Костадинов напуска парламента. Самият той заяви изненадващо решението си пред медиите и си подаде заявлението в деловодството за излизане от НС.


Костадинов направи изявление пред медиите заедно с лидера на партията Мустафа Карадайъ. Повод за решението му е конкретно нежеланието на вече бившия народен представител от движението Ангел Исаев от бургаската листа да се подчини на правилата на ПГ и да освободи мястото си, постигнато благодарение на случайната преференция от типа 9/9. Исаев обаче напусна групата и стана независим депутат, което лиши ДПС от един депутат без да може на негово място да влезе вторият в листата Дурхан Мустафа.


"На последните избори бях водач на две листи - във Велико Търново и Бургас. И в двете бяха реализирани преференции на случаен принцип. Аз го приемам като грешка. Водачът на листата има своята отговорност", заяви Камен Костадинов.


Той подчерта, че иска да даде личен пример, но остава в политиката и ръководството на ДПС.


"И отговорността, и примерът са нещо, което се дава лично. Искам да дам л на поведение. Политика може да се прави и извън парламента", заяви още Костадинов.


Костадинов има зад гърба си 5 мандата като народен представител, той е член на Централния съвет и на Централното оперативно бюро.


Веднага след него лидерът на партията Мустафа Карадайъ заяви: "Този акт на Камен има своите партийни и мораи измерения. И аз, и моите колеги високо оценяваме това".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 10:54 · 21.04.2017
Ами ДПС нямат нужда от грамотни хора за гласоподаватели щото ако имаше повече такива тази партия изобщо нямаше да съществува , камо ли да влезе в паламента.Затова и ДПС не се интересува от промени в добра насока в образованието.Напротив, всячески работи за лъжлива "интеграция" на цигани и турци в малки населени места чрез източване на пари от фндации предназначени за т.н. интеграция чрез мнимо "образование".С други думи : Ние ще ви даваме пари . вие си пращайте децата на училище.
Потребител · 10:52 · 21.04.2017
Един предател,един Киряк Стефчов,по-малко в парламента.,за власт и майка си предават.
Потребител · 10:49 · 21.04.2017
Ами 5 мандата са си множко.Нека сега колегчето Ангел Исаев да се поналапа с мангизи и то горкото.
А що се отнася за "преференциите", те неграмотните цигани и турци така гласуват 5/5. 10/10, 11/11.
Хужаво си вижте електората.Какъвто електората, такава и партията.
Потребител · 10:49 · 21.04.2017
Е и сега да плачем ли? Добре се е охранил не го мислете.
Потребител · 10:46 · 21.04.2017
Мамка му, поне пишете без да "ядете букви".Редактори нямате ли?Какъв вестник сте?
Потребител · 10:44 · 21.04.2017
АМИ ДОБРЕ Е НАПРАВИЛ... ДЕБЕЛАТА СВИНЯ!!! ПЕТ МАНДАТА В НС ЗА ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СА ДОСТАТЪЧНИ ... 'КЪВ МОРАЛ, 'КВИ ПЕТ ЛЕВА???
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент