10:50 ч.

13.10.17

1 мин.

0

0

0

Изнасяме и внасяме оръжия без бележка от НАП

от редактор |

Изнасяме и внасяме оръжия без бележка от НАП

Депутатите приеха промени в Закона за експортния контрол на продукти, свързани с отбраната, както и на изделия и технологии с двойна употреба, намаляващи административната тежест.


"За" гласуваха 118, "против" – 0 и "въздържали се" – 2. Предвидено е да намалее административната тежест за заявителите чрез отпадане на документите за единен идентификационен код и удостоверение от съответната териториална дирекция на Националната агенция за приходите за липсата на ликвидни и изискуеми публични вземания, които ще бъдат осигурявани по служебен път.


Предложените промени ще доведат до създаването на по-благоприятни условия за бизнеса чрез отпадането, облекчаването и оптимизирането на по-голямата част от сега действащите административни процедури.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент