16:30 ч.

18.06.17

1 мин.

0

8

0

Издадоха пощенска марка с лика на Сакскобургготски

от редактор Росана Манева |

Издадоха пощенска марка с лика на Сакскобургготски

По случай 80-тия юбилей на Симеон Сакскобургготски издадоха пощенска марка с неговия лик. Валидирането й се проведе в Регионалния исторически музей в София, който съдържа богата колекция предмети от Третото българско царство, съобщава Нова телевизия.


Марката е изработена от художника Людмил Методиев, който е използвал портрет на Царя, като на неговия фон е изобразена пощенска марка от 1938 г. с локомотива, който е управлявал Цар Борис III.


Първата пощенска марка с лика на Царя е от 1938 г. по случай рождението на престолонаследника, втората е по повод възкачването на престола. Сегашното пощенско издание е с тираж 10 500 бр.и включва марка с винетка и специален пощенски печат.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:04 · 20.06.2017
Историята показва,че щеше да бъде най-добре ако изобщо го нямаше Третото българско царство,а по заветите на Левски си имахме свята и чиста република.Но след 5 века робство,народа не можеше без някой да го яха/управлява/.Трябваше да узрее,но късно.Хитреците го изпревариха.Сега му сърбаме попарата и още не можем да се оправим от това разединение,което ни донесе алчната,безскрупулна и лукава царщина.И сега мекеретата пак се мъчат да го възхваляват.Склеротиците забравиха идиотщините му.
куха лейка медалист · 06:25 · 20.06.2017
НАРОДА СЕ КАРА...!!!!!!!
ЦАРЯ ПЕЧЕЛИ.....!!!!!!!!
ЩЕ ВИ ПРОИГРАЕ НА КОМАР!!!!
ПОСЛЕ ЩЕ ХОДИ ДА ПРОСИ ОТ МОНАРХИИТЕ С АРАБСКИ ПРОИЗХОД.,ЧЕ ТЕ ОЩЕ НЕ МУ ЗНАЯТ КУХООБОРОТСКИТЕ НОМЕРА
Потребител · 11:30 · 19.06.2017
Пак ли повръщаш ти бе,малоумно говедо.Народния съд стана по заповед на хюма Чърчил. На Запад избиха много повече от редовите,отколкото у нас.Нюрнберг беше само за неколцина от върхушката.Комунизмът също дойде и беше натрапен от Запад,но се уплашиха от примера му и богатите го здушиха.А ти цървул знай,че Каишков като теб вечно ще опъва каиша,независимо какъв строй е.Ти и такива като теб папагали, винаги ще си останете лаещи,малоумни добитъци.
Потребител · 11:52 · 19.06.2017
@Потребител Страхотни аргументи и знания имаш,другарю,поздравления.Добитъци,малоумници и други такива-треперете,каскетите идват. С два пръста чело под тях ще оправят България.Те имат опит-Белене,Ловеч, Скравена.Прасетата ще бъдат доволни и сити.С Корнелия напред-венсеремос.
Потребител · 09:45 · 19.06.2017
Абе,неумит и лумпен фашага!Ти ли ще кажеш кой ще кара влака бе,говедо.Такива като теб от глупост си бъркат по дупките/ти идиото само от това се интересуваш/.Каква е заслугата към България на Симеон Борисов?Че стария лисугер заграби имоти,които не са негови,а баща му и дядо му ни вкараха в две нац.катастрофи!Това ли искаш бе,дебил - да го замажеш и да го забравим?Никога!Деба и аборирена ти малоумен,дето скача като види западни мъниста и стъкълца.!Боклук!!!
Потребител · 10:16 · 19.06.2017
@Потребител За нов "народен съд"ли мечтаеш,другарю?СССР преди това трябва да ти подари властта, както стана на 9.9.Уреди го това,после-лесно.
Потребител · 19:10 · 18.06.2017
Не виждаш ли,че комунягите сте най великолепните лизачи,така че въпросите ги задавай на учредителните събрания на партийната ти дружинка,а не по страниците на десния печат!!!Аз освен слуги от НДСВ и комунисти,не можах да видя друг да се добере до Симеон!!Май всички си бъркат по дупките,на което по други места му викат политика!
Потребител · 19:01 · 18.06.2017
Лизането продължава .Не ви ли заболяха езиците бе говеда
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент