11:25 ч.

08.08.18

2 мин.

0

0

0

Хасан Азис: Несрин Узун се разграничи от ДПС по случая с Митьо Очите

от редактори |

Хасан Азис: Несрин Узун се разграничи от ДПС по случая с Митьо Очите

Снимка: Арда нюз


Несрин Узун, който беше задържан заедно с Димитър Желязков - Митьо Очите в Истанбул, се разграничи от ДПС и каза, че поведението не ангажира партията. От 10 години той не е в активната политика, припомни кметът на Кърджали от ДПС Хасан Азис в интервю за бТВ.


Той не коментира факта, оповестен от БСП вчера, че митниците използват охранителната фирма "Аркус сигурност Бургас", в която Желязков е консултант, а Бенчо Бенчев е съдружник. Митниците не трябва да се използват за политически инструмент", беше отговорът му.


Другият събеседник в студиото – кметът на Велико Търново Данаил Панов (ГЕРБ), също коментира казуса с твърдението, че отговорните органи ще решават дали има нещо нередно.


Панов каза, че в ГЕРБ няма "бенчевци" като направи сравнение със застреляния през януари великотърновски бизнесмен Петър Христов и задържания за кратко Бенчев, който е зам.-председател на общинския съвет в Бургас, избран с листата на БСП. "Той не е редил листите на ГЕРБ във Велико Търново, той не е бил като Бенчев в Бургас. Местният бизнес създава работни места, не бива да се измества центърът на проблема", призова кметът.


По повод обвиненията на БСП, че основните пари се дават на общините на ГЕРБ, Панов, който е и председател на сдружението на общините, каза, че това е популизъм. "Това е въпрос на активността на кметовете", смята той.


Кметът на Кърджали Хасан Азис каза, че въпросът е как местната власт се справя с финансирането на проектите. Сигурен съм, че има и кметове на ГЕРБ, които не са доволни от това разпределение. Аз лично очаквах повече публични средства за осъществяване на проекти на местната власт", допълни той.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент