16:00 ч.

13.10.17

1 мин.

0

0

0

ГЕРБ свиква Национално събрание на 26 ноември

от редактор |

ГЕРБ свиква Национално събрание на 26 ноември

ГЕРБ свиква редовен конгрес на 26 ноември 2017 г., обяви "Епицентър". Това е станало ясно след  работната среща на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов с международния секретар на ХДС Бертил Венгер.


Националното събрание на партията се провежда на четири години с решение на Изпълнителната комисия. Не него На него лидерът на Бойко Борисов ще направи отчет, ще има и такъв на Контролната комисия.


Делегатите ще гласуват за председател, негови заместници и състав на ИК и КК. 


От 2010 г. начело на ГЕРБ е Бойко Борисов, който бе преизбран и през 2014 г. Той има само един заместник - Цветан Цветанов. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент