08:55 ч.

11.01.17

1 мин.

0

4

0

ГЕРБ: Ще преборим явлението "популизъм"

от редактор |

ГЕРБ: Ще преборим явлението "популизъм"

Това ще е ключовият акцент на ГЕРБ в началото на новия парламентарен сезон


Въвеждане на 100 % мажоритарни избори и произнасяне по референдума от страна на 43-тия парламент ще е ключовият акцент на ГЕРБ в началото на новия парламентарен сезон, научи „Стандарт" от свои източници в партията.


Лидерът на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по традиция ще прочете първи от парламентарната трибуна декларация за старта на новата сесия. Цветанов ще разкрие пред народните представители кои в момента са най-неотложните приоритети за партията на Бойко Борисов.


Това несъмнено са изборните промени, с които се въвежда 100% мажоритерен вот. Мотивът на ГЕРБ е, че гласът на 2,5 млн. българи на провелия се референдум трябва да бъде чут, защото „това е думата на народа".


Акцент номер 2 в декларацията на ГЕРБ ще е призивът за борба с популизма по време на предизборната кампания, която партиите ще подхванат за предсрочния парламентарен вот.


Това не е случайна тема, тъй като кандидатът за президент от ГЕРБ Цецка Цачева обясни загубата си с факта, че нито веднъж не се е подвела да обещава популистки неща на хората.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

MMM · 12:52 · 11.01.2017
Герб водеха борбата с корупцията популистки, за коетъо България беше многократно осъждана в международен съд и българските данъколпатци още плащат за театралните им популистки грехове., Сега с още повече корупция ли ще се борите срешу полулизма? Не може ли просто да се скриете за няколко години или поне значително обновите ръководството си?
луд · 11:54 · 11.01.2017
Е как ГЕРБ ще ,,пребори,, ГЕРБ...?
Потребител · 10:36 · 11.01.2017
Лоша новина за Цвъки. Тръмп не е манаф.
м · 09:11 · 11.01.2017
удължавайте работните дни и да приемете вота на 2500000 българи не да ряэсъждавате и дондуркате гласовете им а да ги гласувате эа мажуритарен вот няма няма и да иэпратите по селата веднага полиция па паэят нашите баби да не ги пребиват эа 5лв да треперят цяла нощ в домовете
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент