10:00 ч.

14.09.17

1 мин.

0

0

0

ГЕРБ: Опозицията уж се грижи за обществото с темата за образованието

от редактор |

ГЕРБ: Опозицията уж се грижи за обществото с темата за образованието

Обещахме и изпълняваме управленския ангажимент образованието да е приоритет в нашата политика, обяви депутатът от ГЕРБ Милена Дамянова в декларация на партията по повод 15 септември.


Няма да се спускам в подробности какво и колко е свършено. Само ще спомена за повишението на учителските заплати от 1 септември, ангажиментът на правителството на г-н Борисов да няма деца, които да не са в класните стаи, възможността на учителите да работят без бюрократични спънки, заяви още Милена Дамянова, цитирана от "Фокус". Тя допълни, че 15 септември не се отбелязва, а се празнува.


Знанието е това, пред което българинът винаги се е прекланял и е вярвал, че ще му донесе просперитет", допълни Дамянова. Тя призова да няма политически популизъм по темата за образованието. "За съжаление опозицията използва тази тема, за да покаже уж грижа за обществото. Предизвикателствата, които ни поставя днешният ден, трябва да се решават с дискусия", коментира Дамянова. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент