18:45 ч.

23.08.18

4 мин.

0

17

0

ГЕРБ: Корнелия Нинова лъже методично и професионално

от редактори |

ГЕРБ: Корнелия Нинова лъже методично и професионално

Снимка: БГНЕС архив


За чумата вярваме на министър Румен Порожанов, защото Корнелия Нинова е жена, която лъже методично и професионално в 99% от случаите. Това заяви народният представител от ПГ не ГЕРБ Тома Биков по време на извънреден брифинг днес, цитиран от Агенция Фокус.
„Крайно време е разследващите органи да започнат да проверяват мотивацията на Корнелия Нинова да се занимава с политика. Защото според мен тя вече е доста подозрителна и на ръба на националната сигурност. Просто има конкретни твърдения, които излизат от БСП за черни каси и за какви ли не неща, и е крайно време органите, които се занимават с това, да ги проверят. Защото аз не съм нито разследващ полицай, нито разследващ поет, защото имаше и такива хора", коментира Биков.


На въпрос във връзка с това, че Корнелия Нинова е изградила тезата си за чумата въз основа на получен доклад от френска лаборатория, който според нея доказва, че чума в България не е имало, а министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов твърди, че такъв доклад не съществува, Биков отговори: „Когато някой ми казва „Корнелия Нинова твърди", аз гледам откъде изгрява слънцето. Това е жена, която лъже всеки ден. Г-жа Нинова лъже методично и професионално в 99% от случаите. Само когато споменава името на партията си, казва истината. Ние вярваме на министър Порожанов, защото Нинова постоянно твърди, че някаква жена й е казала нещо. И днес на пресконференцията това каза – „хората говорят, че..." Защото я е страх да каже „аз твърдя, че...", защото на всичкото отгоре е и страхлива. Ще кажем на колегите от земеделската комисия да проверят това", каза още Биков.


Корнелия Нинова се държи като собственик на работническо-мениджърско дружество и превръща тази партия в това, каза още Тома Биков. „Въпросът, свързан с чумата и т.нар. втори проби показват, че институциите са реагирали адекватно и заразата е била предотвратена. Това е резултатът, който днес беше представен. Действията на БСП и безотговорното отношение на Корнелия Нинова по време на тази криза за нас все още са заплаха на националната сигурност и искаме компетентните органи да се намесят", каза още Биков.


Той посочи, че от ГЕРБ са очаквали Корнелия Нинова да даде пресконференция на тема кой носи отговорност за Бенчо Бенчев. „Защото още не сме чули какво мисли тя. Тя реагира на този огромен скандал с един статус във „Фейсбук". За нас е озадачаващо бягането ѝ от тази тема. По нея ние изразихме съмнение, че в БСП съществуват „черни каси" и това съмнение остава и до днес. И призоваваме органите на реда да проверят това", каза още Биков и посочи, че казусът с Бенчев явно не е изключение и той може да се окаже модел.


„Добре е президентът Румен Радев да каже знае ли, че неговата партия е използвала помощта на г-н Бенчев по време на неговата кампания. Защото това го каза Атанас Зафиров от БСП – той го потвърди. Трябва да се каже в какво се е изразявала помощта на Бенчев – лепене на плакати, раздаване на флаери, даване на пари. Да не се правят, че не разбират въпроса, защото в кампанията на Радев участваха с финансиране хора, които са безработни и социално слаби. Много хора с дарение са участвали в диапазона, който не подлежи на проверка. Ще продължим да задаваме тези въпроси, а дали Корнелия Нинова ще отговори – аз се съмнявам. Защото тя се държи като собственик на работническо-мениджърско дружество и превръща тази партия в това. Човек, който не отговаря на важни въпроси, засягащи го, и ползва работническата част за параван на мениджърските изпълнения в стил Бенчо Бенчев", коментира Биков.


Има координирана атака между президента Румен Радев и БСП, като целта очевидно е да влязат във властта по задния начин. Това пък каза депутатът Александър Ненков на същия извънреден брифинг.


„Има координирана атака между президента и на БСП, в частност Корнелия Нинова за това, защото те не могат да отговорят на въпроса за Бенчо Бенчев - дали той е давал пари по незаконен и непрозрачен път за кампанията на президента. Чудя се тяхното желание да излизат и да говорят за неща, за които те нямат ни най-малко право да говорят. Първото е европейските фондове. Това са хора, на които ЕК два пъти спира европейско финансиране. Г-н Стойнев каза, че европейските фондове били спрени заради некадърните кметове на ГЕРБ - искам да кажа, че те спират заради управляващия орган, а не заради общините, които са бенефициент. В тази връзка искам да го попитам когато беше министър на икономиката доволен ли е за нивата, до които стигна икономиката тогава и щетите които понесе българският бизнес тогава", попита Ненков.


Той припомни, че БСП говорят за „Визия за България". „Могат да напишат и най-прекрасния документ, но много важно е кой изпълнява тези програма. И това са хората, които на няколко пъти оставят държавата почти фалираща - само за последното правителство на Орешарски държавата остана с 5% дефицит. Никой от тях не носи отговорност за нищо и случаят с Бенчо Бенчев също е пример за това. При тази координирана атака между президента и БСП очевидно целта е да влязат във властта по задния начин, като президентът сформира служебно правителство. Те искат да вкарат страната в една политическа криза на безвремие, в която да управлява президента. Призовавам на колегите от БСП да не разчитат на късата памет на хората и да бъдат по-смирени", коментира Ненков.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Боко · 11:57 · 28.08.2018
Този плазмодий Биков има заучени рефреми и за ГЕРБ иза БСП в зависимост кой е на власт той вкарваше Борисов в затвора сега а Корнелия Кой му вярва имали кой да го попита??????
Потребител · 15:35 · 27.08.2018
Тоя непрокосал артист яко ближе поредната си копанка - сега временно е на герП ! след време ще се присламчи към друга! Трябва да се яде....лайна!
Потребител · 15:42 · 26.08.2018
Тлъстата злоба твърди,че нямало чума??!!Ми ти каква си ма,я се погледни в огледалото!!Че тя и чумата ще се оплаши от тебе,камо ли нормално,живо същество!!Нямало чума?!Ми тя кат та е видяла,че наближаваш да грабиш козичката на червената бабичка и бегом си е била шутът отново към Турция!Там законът задължава Горгоните медузи да носят фередже за да не плашат останалия свят!!
Потребител · 15:36 · 26.08.2018
Не коя да е,а КУРВЕЛИЯ САТАНИНОВА и фатмакът,педераст недоебов!!Лъжци и съботьори на рузко,средноазиатско ниво!!Останалите неща са от ЛУКАВИЯ!!
Потребител · 19:00 · 27.08.2018
@Потребител "руЗко" е това интелектуалното ниво да платените лизачи на ГЕРБ !
да фатмак е Цвъки верно, .
че Цвъки е тъп, е верно,
че е ЗАЩИТНИК на приемането на Истанбулската конвенция - ВИДЕН ДЖЕНДЪР !

Радев е ГЕНЕРАЛ завършил и доказал се в чужбина ...
Потребител · 10:48 · 26.08.2018
Аз например не познавам по нагли лъжци от Биков и Антон Тодоров !
Потребител · 23:30 · 25.08.2018
Много слаб артист !
Потребител · 15:44 · 26.08.2018
@Потребител Кой Фатмакът Радев ли?
Потребител · 20:40 · 24.08.2018
Между лъжите на Нинова има и много истина, за коятоя я наричат съботьор.И има много неша които Борисов трабва да направи но ще засегене интересите и кражбите на пари от неговите собствени съпартийци.И той се прави че не знае и не вижда.Това което е добро за 5% от народа не добро за останалите 95%.които гладуват.
Потребител · 15:46 · 26.08.2018
@Потребител Мерси за лъжлива супа с някакви “истини“!
Потребител · 15:44 · 24.08.2018
За БСП - само ШИБАНЕ за да им дойде акъла!
Потребител · 06:47 · 24.08.2018
За сега едиствения политик официално
осден от съдът е ББ! Не мога да
разбера на кайво се надяват лъжците от
ГЕРБ? Съдът ги одъди като лъжци в
лицето на ГЕРБ, ББ! Но те пак лъжат.
Лъжат нагло и тъпо. Нарофът ги принуди
да отстранят онази- Ам Гъл, но на
нейно мядто се появиха още пет нагли
лъжци.
Потребител · 23:35 · 23.08.2018
Колко смешна и жалка е реакцията на платените червени тролове след всяка критика на държането на БСП шефката и сянката на тази партия, г-н Президента, който като ехо приглася на дребните им, но не и без значение заяждания! Проводниците на руското влияние съгласувано клеветят, задрънкват се и атакуват държавата ни.
Потребител · 23:25 · 23.08.2018
Жалки, червени, корумпирани и крадливи духачи.
· 21:52 · 23.08.2018
какъв образ злодейски и мрачен / от тъмна герберастка епоха тревожен / биче , ти дремеш под юргана къс / из под който се вижда полуголият ти гъз / Абе няма случай Нинова да се обади и тоя да не изпълзи с плюнки срещу нея. Първосигнална реакция , като кучето на Павлов. Това му е наредил тато де тути капи , така си лай.
Потребител · 21:27 · 23.08.2018
седесарското ренегатче през деня като чуе Нинова и му се издува пакета , през нощта като я сънува получава нощни полюции. секси комплексарче , сър.
Потребител · 15:49 · 26.08.2018
@Потребител По скоро на Корни и се издува пакета като види туй младо,красиво момче,а едва ли е туй което твърдиш ти,ама нали сте си такива да викате на черното бяло,кво да въ прайм?!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент