ГЕРБ: БСП ще накаже ли Станишев до стената?

Ставаме за смях заради тях, обяви Георг Георгиев

ГЕРБ: БСП ще накаже ли Станишев до стената?  | StandartNews.com

"Време е за истината", обявиха от ГЕРБ и отговориха на Корнелия Нинова с пресконференция. Това стана час, след като от "Позитано 20" коментираха гласуваното в ЕС търговско споразумение СЕТА,

"Днес сме свидетели на поредния скеч, който вероятно специалистите ще определят като политическо биполярно разтройство. Време е за истината, истината за националните предатели", отбеляза Десислава Атанасова от ГЕРБ. И се обърна към лидера на БСП Корнелия Нинова - "За истината г-жо Лъжа е време". От ГЕРБ обърнаха внимание на думите на Нинова, че всеки, който е подкрепил СЕТА е национален предател, както и че лидерът на ПЕС Сергей Станишев се е объркал при гласуването. Атанасова показа документ, който показва гласовете в ЕП. "Може би г-н Станишев не само не се е объркал, но не се е объркал и Джани Петела, който е председател на групата на социалистите в ЕП", отбеляза Атанасова. И се зачуди - "Сега от БСП ще ги мъмрят ли, ще им искат ли обяснение, ще ги накажат ли до стената?".

"Когато колегите от БСП не разбират световните процеси, нека поне да не говорят. Много пъти България е ставала за смях заради тях", добави и лидерът на Младежите в ГЕРБ Георг Георгиев. И призова БСП да прочетата СЕТА. От ГЕРБ обясниха, че това споразумение свързва ЕС и Канада, не отменя нито една европейска директива. "Едва ли г-н Станишев се е объркал, такъв опитен политик", се усъмни Георгиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай