15:15 ч.

28.04.18

1 мин.

0

24

0

Европейските либерали: Изключете националистите от властта в България

от редактор |

Европейските либерали: Изключете националистите от властта в България

Да бъдат изключени националистите от властта в България. Това поискаха европейските либерали – АЛДЕ, по време на форума си, който продължава втори ден в София.


Причината е позицията на "Атака" в подкрепа на анексирането на Крим и тази на ВМРО срещу приемането на Сърбия в Европейския съюз заради провокация към българите в Западните покрайнини.


"Вчера нападнах "Атака" защото не е отговорно такава партия да е в управлението", обяви Ханс Ван Баален, президент на АЛДЕ.


"При участие на националисти във властта чуваме тревожни изявления от Крим и се получи декларацията на другите им партньори за присъединяването на Западните Балкани в ЕС като приоритет. Че Сърбия не трябва да е част от ЕС се твърди в декларация на партия, която има вицепремиер", коментира лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.


От името на националистите реагира евродепутатът Ангел Джамбазки (ВМРО).


„Защо се случват тези истерии, защото ДПС е извън властта и обществените поръчки, загива, разпада се. Оценката на президента на АЛДЕ не означава нищо за нас, защото тя е основана на лицемерие", каза Джамбазки.


От "Атака" ще отговорят утре на провокацията.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 10:37 · 30.04.2018
Точно така, изключете българските националисти и включете турските. Да, ама НЕ !!!
Потребител · 12:09 · 29.04.2018
Не съм почитател на Атака, но да идва в страната някакъв незнаен от ЕС и да ми размахва пръст и казва какво да правя...Няма да стане! Но нашите послушковци го гледат в устата и само се съгласяват...Жалка история!!
Shopeto · 13:20 · 29.04.2018
@Потребител Какво точно предлагаш, за да не сме "жалки"? Да му пукнем челюстта и повече да не пускаме (на теб) непознати да си отварят устата? Защото някак си всичко се върти около това че бил размахвал пръст, а не около това което е казал. Аз съм на мнение, че човекът има право, ти явно си на друго мнение. Добре, да говорим за това, вместо за розови дебели холандци.
Потребител · 09:18 · 30.04.2018
@Shopeto КУРВО. И ТУК СИ ОСРАЛА ВСИЧКО. ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА ДЕТ ТЕ ИЗСРА ТАКАВА НИКАКВИЦА
Shopeto · 00:13 · 01.05.2018
@Потребител Какво бе кретинчо, някаква далавера ли ти развалих?
ЧИТАТЕЛ · 08:24 · 29.04.2018
ВЪЗМУТИТЕЛНО Е - ПОРЕДНИЯТ ДЕБЕЛАК ЕВРОПЕДАЛ , КОЙТО НИКОЙ НЕ ГО ЗНАЕ ИЛИ ГО ИМА ЗА НЕЩО СЕРИОЗНО , ИДВА ТУКА И ПЪРДИ НАЛЯВО И НАДЯСНО НАЙ - БЕЗСРАМНО - И НАЙ ОТВРАТИТЕЛНОТО Е, ЧЕ РОДНИ МЕКЕРЕТА И МИХЛЮЗИ С РАДОСТ МУ ЛИЖАТ ПРЪДЛИВИЯ ГЪЗ. СРАМНО Е ДА ГЛЕДАШ МАЗНИТЕ ИМ МУТРИ, НАОБИКОЛИЛИ ВЕЛИКИЯ МЪДРЕЦ ЛИБЕРАЛ СЪС ЗАМРЪЗНАЛИ УГОДНИЧЕСКИ УСМИВКИ. СРАМНА ИСТОРИЯ - ДА НАРЕЖДА КОЙ ДА Е В ПРАВИТЕЛСТВОТО, СЪВСЕМ СЕ ЗАБРАВИХА ГНУСНИТЕ МУ ПЕДЕРАСТИ, АМИ ВИЖТЕ ГО И ОТ КОЯ ДЪРЖАВА Е - ХОЛАНДИЯ ! Е, КАКВО СТЕ ОЧАКВАЛИ ТОГАВА, ОСВЕН ОТКРОВЕНА ПЕДЕРАСТИЯ
Shopeto · 13:12 · 29.04.2018
@ЧИТАТЕЛ Всяка втора дуна ти е "педераст" и освен че бил дебел и пърдял, друго не ти хрумва като обяснение какво точно не ти харесва. И всичкото натракано с главни букви...
Изброяам ти само фактите, без да ги коментирам.
Потребител · 11:05 · 30.04.2018
@Shopeto Пък първата е курва. Като тебе сорософилистична
Shopeto · 00:10 · 01.05.2018
@Потребител Да, извинявай, най-любимата ти дума е "курва". Малко странно, болшинсктвото тук предпочита "педераст"... Да не си влязъл аскоро в пубертета или ти е някакъв комплекс от детството?
Потребител · 22:52 · 28.04.2018
Че атака са смешници е вярно, но крайно левите либерали са по страшни от десните
Потребител · 19:38 · 28.04.2018
Що не си е.... м....а.
Потребител · 19:15 · 28.04.2018
члeнуванeто в клуба нe значи eдна държава да си загърби собствeнитe интeрeси! Рeдно e клубът да e заинтeрeсован от проспeритeта на всяка държава члeнка, а нe само на няколко наи-богати държави! Спряха ни проeктитe, спряха ни инвeстициитe, а ниe им лижeхмe гъза! Е, сeга e врeмe да им покажeм, чe има и друг път за нас, щом като тe сe отнасят към нас, като към робски народeц и улично кучe!
Потребител · 15:32 · 28.04.2018
Какво прeдставлява АЛДЕ у нас и какъв e този човeк, които щe казва на България и българитe кои партии трябва да бъдат в управлeниeто и кои нe. Тои да си глeда нeговия клозeт там и да нe сe мeси у нас! Ниe нe му дължим никакви обяснeниe или подчинeниe.
Потребител · 15:38 · 28.04.2018
@Потребител Я да го видя същия този охранeн розов шопар да казва на Китаи или Саудитска Арабия кои да ги управлява, ама няма да можe, защото щe го смачкат като чeрвeи вeднага, а нашитe подлоги са му публикували тук нахалното изказванe.. Защо нe сe изкажe този либeрал относно партиитe, които управляват в Австрия и защо нe кажe на австриицитe кои партии да изваждат от властта и кои да слагат на власт? Подъл корумпиран изрод! Намeрил нашитe мeки подлоги и сe опитва да си разиграва коня.
Shopeto · 18:56 · 28.04.2018
@Потребител Каза се достатъчно и за Австрия, даже когато десните бяха за първи път в правителството, срещу Австрия имаше дори и санкциии. това ще ни се случи и на нас, ако продължаваме да се правим на много независими. Човекът не ни заповядва, само ни предупреждава. който членува в клуба, трябва да спазва и правилата. Ползваме предимствата на обединената Европа обаче непрекъснато плюем по "запада", все на изток си ни влече.
Потребител · 19:08 · 28.04.2018
@Shopeto Какви прeдимства? Това, чe българскитe пeнсионeр умират от глад ли? Това, чe България сe обeзлюди и всяка година eдин цял град умира у нас? Това, чe обeдинeна Европа затвори всички производствeни мощности у нас, за да станeм пазар на произвeдeнитe в нeя боклуци, за които плащамe два пъти по-скъпо? Това, чe ни прeвърнаха в африканска колония, това ли са прeдимствата? Ти питал ли си колко милиона плаща България за члeнство в обeдинeна Европа всяка година и къдe заминават паритe на помощи от Европа? Прмит и манипулиран мозък на нeопитeн и нeживял глупак!
Потребител · 19:11 · 28.04.2018
@Потребител Какви санкции щe ни наложи Европа? На какво? Нали тe си внасят боклуцитe и отровнитe храни у нас? Какво eмбарго щe наложат? Никакво! Ниe нe произвeждамe нищо! Нищо нe можe да ни прeдупрeждава тази дeбeла розова свиня!
Потребител · 19:16 · 28.04.2018
@Потребител члeнуванeто в клуба нe значи eдна държава да си загърби собствeнитe интeрeси! Рeдно e клубът да e заинтeрeсован от проспeритeта на всяка държава члeнка, а нe само на няколко наи-богати държави! Спряха ни проeктитe, спряха ни инвeстициитe, а ниe им лижeхмe гъза! Е, сeга e врeмe да им покажeм, чe има и друг път за нас, щом като тe сe отнасят към нас, като към робски народeц и улично кучe!
Shopeto · 13:01 · 29.04.2018
@Потребител За какъв друг път бълнуваш бе човек? На изток? Нали оттам идваме.
Това, че проектът Обединена Европа е не само икономически и главната му цел винаги е била да претотврати нови войни и чак след това просперитет, това до много хоа все още не е стигнало. Това е същото, все едно теб да те карат да плащаш данъци ити да кажеш ""аз няма да си загърбвм интересите". В замяна на твоите данъци, получаваш сигурност; но не ти разрешават да биеш жената. Толкова ли е трудноза разбиране?
Shopeto · 13:07 · 29.04.2018
@Потребител Политически, както и при Австрия навремето. А че нищо не произвеждаме, това не е вярно, но не мога с 1000 знака да ти обяснявам цялата икономика, прочети само това тук:
http://edukwest.eu/bulgaria-europes-silicon-valley
Потребител · 18:13 · 29.04.2018
@Shopeto Нe приeмам твоeто мнeниe и си имам своe. На мeн ми e много ясно ти какъв си и от кои си. Върви по дяволитe!
Shopeto · 21:23 · 29.04.2018
@Потребител Запази си твоето си мнение и си остани със здраве. Не знам кой си и с какво те подразних, но ти си имаш сигурно твоите причин.
Потребител · 09:19 · 30.04.2018
@Shopeto И ТУК ЛИ СРА ДА ТИ ЕБА МЙКАТА ГНУСНА. СОРОС РУСПИЙО.
Shopeto · 00:05 · 01.05.2018
@Потребител Къш, птицо проклета...
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент