20:15 ч.

17.05.17

1 мин.

0

5

0

ДПС: Нацисткият поздрав е гавра с трагедия

от редактор |

ДПС: Нацисткият поздрав е гавра с трагедия

Снимката с нацисткия поздрав е гавра с най-голямата трагедия в световната история. Това ще донесе проблеми на ГЕРБ, партията губи европейската си визия. Това е червена линия, която Борисов премина, коментира по Канал 3 депутатът от ДПС Хамид Хамид.


По-рано днес заместник-министърът на регионалното развитие Павел Тенев подаде оставка заради негова снимка с нацистки поздрав, която обиколи социалните мрежи.


"Такива хора не трябва да се допускат до властта. Павел Тенев използва подигравателен стил, подиграва се на избиването на евреите. Самото надсмиване с тези жертви не говори добре за страната ни. Вече има европейска реакция. В цяла Европа се правят коалиции да не се допускат такива елементи до властта", заяви Хамид Хамид.


По думите му има ценности, на основата на които не трябва да се отстъпва.


"ДПС предложи на ГЕРБ да представят програма, да бъдат подкрепени, да направят правителство на малцинството, но те отказаха", добави депутатът от ДПС.


"Предстои дебат дали да подкрепим мажоритарната система, ще се опитам да убедя моите колеги в това, че чрез мажоритарния вот ще бъде решен проблемът с преференциите, мажоритарното гласуване ще гарантира европейската визия и бъдеще на страната", каза още Хамид Хамид.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:43 · 18.05.2017
Нацистките поздрави, дори отправяни от Нинова, са като "АЛАХ АГБАР"!
Потребител · 09:27 · 18.05.2017
Вие от ДПС сте гавра с демократичните ценности и историята ! Защото правите това което ви изнася- не признавате геноцида над арменците, а пък се правите за защитници на правата на евреите ! Това се казва демагогия ! Ти бе господине как искаш да си фактор в българския парламент като самото ти име крещи че си скаран с българското и България ? Моите деди по майчина линия едва са се спасили от турските кланета бягайки от Беломорска Тракия през 1912 година оставяйки къща и имоти там !
Потребител · 08:48 · 18.05.2017
Трагедия е от една шега- снимка пред една кукла да се прави такъв проблем. По-голяма трагедия е че има три етнически партии в християнска България и погледът им е вперен в югоизточната ни съседка. Ами всички вкупом да се изнесат там и да спрат претенциите.
Потребител · 07:45 · 18.05.2017
Цял свят призна геноцида над арменците
А у нас ДПС
При нас нямало ли е
Докога бе българино ще търпиш
Или какво избор ли вече не ти остана
Забранете я тази партия докато не е късно
Потребител · 06:53 · 18.05.2017
А нещо да се произнесеш за трагедията на Тракийските българи и арменците,понеже та гледам,че си падаш малко специалист по трагедиите.А не е ли тргедия да си ибрик на една нация,която системно ни е избивала и мачкала,а ти сега да се правиш на шут и на адвокат на нейната пета колона у нас??!!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент