Десислава Атанасова обяви Корнелия за "г-жа Страхливка"

Десислава Атанасова обяви Корнелия за "г-жа Страхливка" | StandartNews.com

Няма да влизам в тона на г-жа Нинова, но коя е тя е загадка вероятно и за членовете на БСП, защото за нас е ясно, че тя е приватизаторката, спечелила си това име с цялата си метаморфоза и катарзис в политиката. Това, че не присъства в предаването може да й спечели само едно нарицателно име и това е г-жа Страхливка", каза по "Канал 3" Десеслава Атанасова относно приватизацията на "Техноимпекс".

"Към медия, която и да е тя, трябва човек да има необходимото внимание, особено когато е политик и се самоназовава като лидер и да отговаря дори и на неудобните въпроси. Ако вие задавате въпроси през 2016 и още нямате отговор, то още 2001година на някой му е направило впечатление", каза още тя

"Аз ли трябва да задам въпроса от името на социалистите, които през 2001-ва са дали квалификации на приватизацията. Дали БСП не изгуби идентичност като позволи на приватизаторката да стане техен лидер? На Нинова напоследък доста й изневерява паметта, защото не си спомня за колко хиляди е купила акциите на Техноимпекс, както и колко проверки са правени. Ние й напомнихме. Единственото на което аз държа е истината и нищо друго. Далеч по-достойно и правилно щеше да бъде поведението на всеки един политик да осъзнае нещо като грешка, а не да се крие", категорична беше Десислава Атанасова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай