Депутатите от "Воля": Даваме сами имунитетите

Нещата миришат на бензин, обяви Пламен Христов

Депутатите от "Воля": Даваме сами имунитетите | StandartNews.com

Разговарях с Кръстина Таскова по телефона и от името на двама ни мога да заявя, че сме готови да дадем нашия имунитет без да губим времето на НС да разглежда отнемането му, обяви Пламен Христов от "Воля" на прескоференция в парламента. Главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитетите на Христов и Таскова заедно с този на Веселин Марешки.

Нямаме никакви притеснения във връзка с евентуални разследвания, доколкото успях да се запозная става въпрос за обвинения, които са плод на конкуренция. "В настоящия момент г-н Цацаров е преценил, че може да започне нови действия срещу нас, ние сме на разположение да отговаряме и да дадем всичко необходимо, за да не възпрепятстваме следствието", продължи Христов, цитиран от "Фокус".

Сигурен съм, че нито един от депутатите от групата на „Воля" няма притеснение да им бъдат отнети имунитетите по какъвто и да е повод, нямаме нужда от имунитет. Не успях да разговарям с г-н Марешки, но той вече веднъж си даде имунитета, каза още депутатът.

По отношение на атаките, които зачестиха срещу нас - подозренията ние си ги имаме, имаме си и не само подозрения. Цялата тази съвкупност от атаки много мирише на бензин. Никога не съм имал нужда да заплашвам, работя с г-н Марешки от 15 години и за това време сме били заедно доста често сме били обект на атаки от конкуренция, завърши Христов. 

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/politika/ot-volya-se-obyasnikha-za-iskaniya-imunitet-na-m

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай