Делян Добрев: Елена Йончева има фиксация към мен /ВИДЕО/

Делян Добрев: Елена Йончева има фиксация към мен /ВИДЕО/ | StandartNews.com

ВИДЕО ОТ БРИФИНГА - ТУК

Колкото и БСП да твърдят че нямат фиксация върху мен като физическо лице, виждате, че имат. Това каза на брифинг депутатът от ПГ на ГЕРБ Делян Добрев, обвинен по-рано по повод на обвиненията на Елена Йончева, че Хасково се ръководи от роднинско-приятелски кръг, формиран около него. Заедно с него в брифинга участваха Евгени Кирилов и Антон Тодоров.

„Елена Йончева определено има фиксация към мен. Претопля се една и съща манджа по 100 пъти. Няма да успеят да ме дискредитират и да ме уплашат. Ще продължа да защитавам национален интерес в сектора, който защитавам. Тази атака е заради нарушени интереси в сектор „Енергетика". Става въпрос за много пари и за определени нарушени интереси", заяви Добрев и уточни, че заемът, който баща му е теглил, е от финансова институция, лицензирана в БНБ.

По думите му Елена Йончева на днешната прескоференция на БСП много бързо е минала през въпросите, които Добрев постави към нея тази сутрин, и е звучала доста неубедително. Поради тази причина той прецизира въпросите си към нея и ги зададе отново. „Дали е служител, сътрудник и има ли взаимоотношение с български и чужди служби? Свързана ли е личната ѝ атака към мен с интереси на тези служби със сектора, за който аз отговарям? Познава ли тя Цветан Василев? Какви са отношенията ѝ с него и негови сътрудници? Била ли е тя във въпросната изба в село Коларово? По време на предизборната кампания тя беше водач в Хасково – използвала ли е служебната кола на Областната администрация, шофьора на служебния областен управител, за да превози нейния фотограф от Хасково до границата, за да може фотографът да направи снимки с нея на границата? Изключително разочарован съм, че като напишеш в Гугъл и отидеш на „изображения" половината снимки са мои", каза още Делян Добрев.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай