13:15 ч.

19.05.17

1 мин.

0

4

0

Дами подсилиха министерство на земеделието

от редактор |

Дами подсилиха министерство на земеделието

Премиерът Бойко Борисов подписа заповеди за назначаването на Лозана Василева и на Вергиния Кръстева за заместник-министри на земеделието, храните и горите.„


Лозана Василева е доктор по икономика. От 2014 г. е заместник-изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие".


Вергиния Кръстева е завършила Университета за национално и световно стопанство. От 2016 г. е началник отдел в дирекция „Директни плащания" на ДФ „Земеделие".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 23:02 · 19.05.2017
алооо фотографа що си уплашил момата така да сe облeщи
Потребител · 22:32 · 19.05.2017
аааауууууууууу....тая ми изкара акъла,бе....баси кукумявката
Потребител · 14:58 · 19.05.2017
Нищоправещи чиновнички били "подсилили" Министерството на земеделието.Ще си седят в офисите ,ще обсъждат клюките и ще "оправят" остатъците от разрушеното ни земеделие.
Потребител · 13:29 · 19.05.2017
Малееееееееее...къв змей!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент