11:30 ч.

08.08.18

1 мин.

0

2

0

Даденият на прокурор от ГЕРБ кмет на Сопот благодари на премиера

от редактор |

Даденият на прокурор от ГЕРБ кмет на Сопот благодари на премиера

Кметът на Сопот Деян Дойнов, който бе даден на прокуратурата през март 2018 г. от ГЕРБ, се срещна с премиера Бойко Борисов в Министерския съвет, след което публично му благодари за грижата на държавата към общината. Дойнов заяви, че управляващите не делят кметовете и опроверга твърдението на БСП, че ГЕРБ се целят да купуват кметовете на други партии, са спекулации.


Дойнов бе уличен в злоупотреби от Антон Тодоров в парламента, който обяви, че сезират прокуратурата. Това стана през март месец, а през април БСП изключи Дойнов от редиците си.


В момента той е независим кмет, а дали ще премине в лагера на ГЕРБ на следващите местни избори, не отговори.


Ще се кандидатирам, аз съм млад човек, да сме живи и здрави, коментира той бъдещите си намерения.


"В БСП има доста интелигентни хора, но постъпиха непочтено с мен. Нищо не са искали от мен, нито аз от тях. За мен това е затворена страница", лаконично коментира отношенията си с бившата си партия кметът.


По думите му правителството не дели кметовете по партии. Дойдох тук като човек, като кмет, като мъж, който си държи на думата, за да благодаря, заяви Дойнов.


Той се похвали, че благодарение на безлихвен заем от държавата, 70% от който е опростен, община Сопот в момента има 1,8 млн. дългове при заварени 13 млн. задължения.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 14:14 · 09.08.2018
ТОЯ ПЪТ Н.ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО МИНПРЕДА ГЕНЕРАЛ ПРОФ.д-р спорт.н.БОКО МЕТО БОРКОВ ЩЕ МИНЕ ТЪНКО..САМО С БУХАЛКАТА НА НА АНТОНЧО И С ИМПАСА ТИ СИ ГО ИЗБРА
Потребител · 14:02 · 09.08.2018
'''Дойнов бе уличен в злоупотреби от Антон Тодоров в парламента, който обяви, че сезират прокуратурата'''. БУХАЛКА.....ПО СЪВЕТ НА АГЕНТ БУДА БСП Г ИЗКЛЮЧИ.....И НА КИЛИМЧЕТО ПРЕД ТАТО ДЕ ТУТИ ТАТИ.....КОЛЕНОПРЕКЛОННО, С БЛАГОДАРСКО.....ВЕЧЕ КУПЕНИЯ КМЕТ, СЕ ОТЪРВА ОТ ПРИСЪДА ....И НА СТОЛА НА АНТОНЧО, ДО ГЪРНЕТО.....ЩЕ ПОЖИВЕЕМ , ЩЕ ВИДИМ КРАЯ НА ЦИРКА.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент