12:05 ч.

12.10.17

1 мин.

0

2

0

Чудо! Приеха единодушно закон в парламента

от редактор |

Чудо! Приеха единодушно закон в парламента

Депутатите приеха единодушно законопроект на първо четене. Народните представители от различните партии се обединиха в името на хората с увреждания. Те дадоха 141 гласа "за" промените, с които ще отпадне административната тежест за инвалидите.


Намаляват се изискуемите от заявителите документи и се въвежда на задължение за административните органи служебно да събират информация от други институции. Също така се предвижда обединяване на част от декларациите в една - изискваните до три декларации, с които се доказват определени обстоятелства, могат да бъдат обединени в една, както и служебно събиране на необходимата информация от Национална база данни „Население", Търговския регистър и Националната агенция по приходите.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 18:57 · 12.10.2017
Рeшeтникова,по врeмe на гласуванeто e била в тоалeтната,като около нeиа сe навартал папчивиа Зартов!Има слуховe...ама ша видим!
Потребител · 13:13 · 12.10.2017
Жива да не бях!!!Сигурно пак има неква далавера щом са се обединили.Те току така, се не обединяват.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент